Een online opstelling maakt ondersteuning mogelijk voor volwassenen en jongeren, die aangeven problemen te hebben, maar onvoldoende gebruik maken van de reguliere hulpverlening. De drempel om goede hulp te zoeken word via online “gesprekken” verlaagd. Een familieopstelling kan vooral bij jongeren enorm helpen om vanuit een veilige omgeving, met de nodige afstand inzicht te krijgen in problemen die spelen.

Wil je kennis maken met een online-opstelling? Pak dan nu je KANS !!!

Ter introductie van Ziesoo kun je de hele maand november en december gebruik maken van een waanzinnige korting om kennis te maken met dit gebruiksvriendelijke Online-Opstellingenprogramma.

Ziesoo is een online platform waar coaches, gespecialiseerd in Systemisch werk,  je kunnen ondersteunen bij vragen of problemen die spelen. Door middel van een online-familieopstelling kan inzicht worden verkregen in problemen waar je momenteel tegenaan loopt.

Tot en met eind december 2019 boek je al een opstelling voor maar € 50,- per sessie. (normaal € 95,-)

Juist voor ouders van jongeren en kinderen is deze manier van ondersteuning een fantastische, laagdrempelige manier om uit ongewenste situaties te komen.
Een online opstelling maakt het mogelijk om ouders en jongeren, die aangeven problemen te hebben, maar onvoldoende gebruik maken van de reguliere hulpverlening, te ondersteunen. De drempel om goede hulp te zoeken word via online “gesprekken” hierdoor enorm verlaagd.

Een online familieopstelling kan fungeren als spiegel. Het zorgt ervoor dat je leert kijken wat er onder een probleem zit. Wat de onderliggende dynamieken zijn die voor problemen zorgen. We kunnen er tegen vechten, de situatie ons leven laten bepalen, of er iets mee doen en inzicht krijgen om het los te kunnen laten.

Een online familieopstelling kan hierin het verschil maken. Patronen doorbreken, zodat we uit een situatie kunnen komen en het achter ons kunnen laten. Wat als wij zelf nou de sleutel in handen hebben om invloed te hebben op ongewenste problemen? Wat als we onbewust op een manier handelen vanuit de liefde voor het familiesysteem. Patronen voortzetten die ons zo bekend zijn, waardoor we vaak niet goed kunnen zien dat situaties van familie op familie herhaald worden. Te denken aan gevoelens en emotionele lagen, onze denkpatronen, ons gedrag en de manier waarop we in relatie staan met de ander. Wat is er nu werkelijk van jou? En wat draag jij nog mee uit jouw familiesysteem? Krijg inzicht tijdens een online familieopstelling.

Je hebt tot het eind van dit jaar “Mogelijkheid” om  bij één van de coaches, voor een laag tarief zelf te ervaren, wat een online opstelling jou kan brengen.

MAAK EEN AFSPRAAK ACTIE LOOPT TOT 31-12-2019

50,00
  • Voor een online opstelling