– Ervaringen van klanten –

“Met respect behandeld en op een fijne manier geholpen om verder te komen”

– Ervaringen van klanten –

“Een professionele en persoonlijke aanpak”
______________________________

– Ervaringen van klanten –

“Net dat duwtje in de rug wat ik nodig had”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“ik kan eindelijk verder”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Met de nodige levenservaring die zij heeft, begrijpt ze mij als geen ander”

– Ervaringen van klanten –

“Monique heeft een onvoorwaardelijke geloof in de kracht van mensen”

Coaching.

” Coaching geeft ondersteuning, maakt je bewust hoe jij de dingen in je dagelijks leven doet en maakt je tevens duidelijk of dit voor jou werkt.
Tervoort Training & Coaching -

Loop jij rond met vragen ten aanzien van je werk en/of je leven? Of zorg jij voor mensen om je heen (bijv. als mantelzorger), waardoor je de balans tussen werk en prive kwijt? Coaching geeft ondersteuning, maakt je bewust hoe jij de dingen in je dagelijks leven doet en maakt je tevens duidelijk of dit voor jou werkt. Zodat je kunt achterhalen wat je hebt te veranderen om met meer energie door het leven te gaan.

In mijn coachpraktijk geef ik individuele coachsessies voor zowel particulieren en ondernemers. Coaching is een traject gericht op jouw ontwikkeling. Aan de hand van een concreet doel gaan we op zoek naar wegen die voor jouw werken. Door inzicht en bewustwording maak je kennis met jouw verlangens en gewenste levensvisie. We nemen afscheid van oude patronen die niet meer voor jou werken, om vanuit verbinding nieuwe manieren aan te leren die wel voor jou werken zodat de gewenste veranderingen tot stand kan worden gebracht.

Ik kijk vanuit een systemische blik wanneer ik met jou werk. Ons belangrijkste systeem is ons familiesysteem, maar ook onze werkplek, een vereniging, vriendenclub etc is onderdeel van een systeem. Binnen systemen is er bijna altijd sprake van onbewuste patronen of verstrikkingen die impact hebben op onderlinge relaties en de manier waarop we in het leven staan. Door systemisch te kijken naar een probleem kijk je naar een groter geheel. Dit maakt onbalans direct zichtbaar. Zo kan een familieopstelling zorgen voor heling op zielsniveau. Ook NLP methodieken, lichaamswerk, oplossingsgericht werk, Traumawerk, etc. zet ik in, wanneer nodig.

Werkwijze

In het oriënterend intakegesprek komt de doelstelling voor een coachtraject aan de orde. Dit is tevens een kennismaking waarin gekeken wordt naar de samenwerking met mij, waarbij ook de noodzakelijke ‘klik’ gevoeld moet worden. Vervolgens gaan we aan de gang en maak ik een voorstel waarin het doel, de werkwijze, duur en frequentie zijn opgenomen. Bij een eenmalige afspraak is het intakegesprek inbegrepen in de 1,5uur durende coachsessie. Bij een coachtraject gebeurd dit vooraf door een online intake gesprek van een half uur.

Duur

Wanneer je over een langere periode ondersteuning en verandering wilt doorvoeren is een coachtraject aanbevolen. De 5 coachsessies van 1,5 uur vinden plaats tegen een speciaal tarief in mijn praktijk. Ook is het mogelijk om een online coachtraject te starten. In ca. 3-4 maanden sta ik je bij, tijdens veranderprocessen.

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

Tervoort Training & Coaching - Los consult

Los Consult

Een los consult is speciaal voor jou als je naar mijn praktijk wilt komen om in ca. 1,5uur te werken aan een probleem waarin je direct verandering wenst.

Meer Informatie

Los consult Online

Een Zoomcall is speciaal voor jou als je verder van Egmond woont, of minder mobiel bent en behoefte hebt om in contact te komen met mij om te werken aan jezelf.

Meer Informatie

Familie opstelling

Heb je aanhoudend probleem of een gevoel waar je van af wilt, dan kan een systemische opstelling je meer inzicht en duidelijkheid geven welke dynamieken je nog meedraagt vanuit je familiesysteem.

Meer Informatie
Tervoort Training & Coaching - Individuele ccoachsessie

Individueel Coachingstraject

Een coachtraject is speciaal voor jouw als je voor een langere tijd begeleiding van mij wenst om in 5 coachsessies een stuk bewustwording en verandering bij jezelf tot stand te brengen.

Meer Informatie

Individueel Coachingstraject Online

Een coachtraject online is speciaal voor jouw als je voor een langere tijd maar op afstand (online) begeleiding wenst om in 5 coachsessies een stuk bewustwording en verandering bij jezelf tot stand te brengen.

Meer Informatie

BARS behandeling

BARS kan verandering brengen bij bijvoorbeeld een burn-out, een betere kwaliteit van slapen, meer energie, stress vermindering en meer.  Tijdens een ca. 1 uur durende Energetische BARS behandeling worden 32 punten op je hoofd geprikkeld.

Meer Informatie