ACCESS BARS behandeling

“Tijdens een behandeling komt weer ruimte vrij in jouw hoofd en lichaam.

Een Energetische Access Bars Behandeling kan verandering brengen bij:

 • Een burn-out
 • Betere kwaliteit van slapen
 • Meer energie
 • Stress vermindering
 • Creativiteit stimuleren
 • Helder keuzes kunnen maken
 • Kalmeren van emoties
 • Relaties
 • Contact met je lichaam
 • Verlies en rouw
 • Rust geven voor examens
 • Ondersteunend bij ADHD en ADD

En wat is er nog meer mogelijk?

Tijdens een ca. 1 uur durende Energetische BARS behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Terwijl jij ligt behandel ik jouw BARS door 32 punten op je hoofd zacht aan te raken.

De harde schijf opruimen

Als je jouw hoofd vergelijkt met de harde schijf van een computer dan liggen daar enorm veel bestanden opgeslagen. Heel veel bestanden zijn oud en niet meer functioneel en nemen overbodig veel ruimte in beslag. Daardoor zit je hoofd soms erg vol. Herkenbaar?

Tijdens een behandeling komt weer ruimte vrij in jouw hoofd en lichaam. Alles werkt weer makkelijker en er is meer ruimte voor rust, ontspanning en nieuwe mogelijkheden.

Wat zijn BARS?

De “Bars” is een verzamelnaam voor 32 energiepunten die banen vormen door en om het hoofd. De naam “Bars” is te vertalen als “banen. Door deze energiebanen te ontladen creëer je meer ruimte. In deze punten liggen JAREN en JAREN aan gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die je ooit hebt gehad opgeslagen. Wanneer je deze punten zacht aanraakt, activeer je het proces van het ontladen van de polaire en elektromagnetische lading.

Het is een effectieve relaxte methode die geen ellenlange story’s vereisen en een geweldige aanvulling kan zijn om je verborgen kwaliteiten te activeren die je het vermogen geven weer verder te kunnen. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door. De meeste merken binnen 3 weken al een direct verschil en zelfs kinderen vragen zelf om vervolg omdat het hun kennelijk helpt.

Het soort vagen waarmee mensen komen? Vaak psychische problemen, vragen over gezondheid, werk of relaties. Ze zitten ergens vast, komen er niet uit. Vaak hebben ze al heel wat therapie gehad op een thema en al heel wat inzicht gekregen en toch is het nog niet gelukt om de emotionele blokkades aan te raken. Bij de Bars komt de energie van nieuwe inzichten, tot informatie die je eigenlijk al wist, naar boven.

De transformatie door BARS behandelingen kun je vergelijken met de metafoor; “Van de rups die zich kan ‘ontvouwen’ tot de prachtige vrije vlinder die zij in essentie via de blauwdruk van de rups al in zich draagt”.

Tijdens een sessie worden de 32 energiepunten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de energie van overtollige gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Bars behandelingen kunnen dagelijks geboekt worden van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00uur.
Een behandeling duurt gemiddeld ca. 1uur en kost € 80,- incl. btw.

Wil je meer informatie of een Bars behandeling boeken? 

Ja, neem contact met mij op

Misschien ook interessant?

Los consult Online
Los consult
Familieopstelling
Individueel Coachingstraject