Retraite aan Zee.

” Een natuurlijke weg om je ruimte te nemen, je wensen helder te krijgen en je energie terug te vinden”

Een moment vinden voor jezelf, om 100% naar jezelf te kijken, naar jezelf te luisteren en te voelen wat wil je en hoe je dat wil gaan doen. Bij Retraite aan Zee vinden we het belangrijk dat je je vrij voelt om je eigen retraite te plannen. Een eigen programma samen te stellen die past bij jou behoeften.

Iets voor jou?

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, om even stil te staan? Weg te gaan uit de drukte en/of uit de sleur? Om in een natuurlijke en prettige omgeving weer rust in je lijf en hoofd te creëren? Balans op te maken en los te laten wat je niet meer dient? Om nieuwe wegen te openen, zodat je weer opnieuw in verbinding komt met jouw eigen wensen en eigen energie? Spreekt het je aan? Dan is deze retraite wellicht iets voor jou!

Werkwijze

Tijdens dit programma verzorg je zelf je eigen verblijf in een hotel of appartement, of desgewenst low-budgethostel in de gemeente Egmond. Daarmee bepaal je ook zelf de duur van jouw verblijf.

Wanneer je in de Egmonden overnacht behoort het tot de mogelijkheden om de speciale trainingsdagen bij te wonen die worden georganiseerd of tijdens je verblijf kun je extra coachsessiesBARS-behandelingen, energetische behandelingen of familieopstellingen boeken. Ook door mooie reflectie-wandelingen te maken in de duinen en/of langs strand kom je in contact met je bewustZijn. De omgeving van de Egmonden heeft alle mogelijkheden om tot rust en inzicht te komen en handvatten aangereikt te krijgen door professionele begeleiding, om weer met energie en nieuwe ideeën naar huis te gaan. Achteraf na thuiskomst is het mogelijk om een online coachsessie te boeken, om hetgeen je hebt ontdekt tijdens je retraite, te integreren in je dagelijks leven.

Een retraite op jezelf..

Met begeleiding in de buurt wanneer je hier gebruik van wilt maken. Het geeft je de vrijheid om helemaal jezelf te kunnen zijn.. om werkelijk jouw ruimte te nemen en om toch verandering tot stand te brengen wanneer je daar behoefte aan hebt. Kies zelf je accommodatie, of laat je inlichten over de overnachtingsmogelijkheden, behandelingen en/of coachsessies in De Egmonden.

Retraite aan Zee – Agenda :

Bewust-Zijn aan Zee 25 en 26 mei 2019

222,00
  • Een retraitedag speciaal voor vrouwen die er klaar voor zijn om hun authentieke zelf te ontplooien. Wij, Monique en Nancy hebben een verlangen om vrouwen te empoweren. Ze te ondersteunen in hun kwetsbaarheid en in hun vrouwelijke kracht. Door onze persoonlijke levenslessen en uitdagingen die we met onszelf zijn aangegaan, weten we hoe het is om buiten gebaande paden te lopen en je eigen authentieke pad te bewandelen. * Verlang je er naar om jezelf te kunnen zijn in alle contexten van je leven? * Verlang je je eigen kracht te zien? * Verlang je er naar om in je eigen waarheid te gaan staan? * Verlang je naar openheid en transparantie? * Je kwetsbaarheid te delen en oude gewoonten en beperkende patronen te doorbreken? Zodat je meer ruimte en energie in je lichaam en geest creëert. Tijdens de training kom je in contact met zielswerk, energetisch lichaamswerk, gedachtenkracht, bewustzijnsverruiming. * Ben je er klaar voor om je schaduwkanten te omarmen en om * Jezelf in het licht te gaan zetten? * Wil jij met meer energie en gemak door het leven kan gaan? * Voel je je aangetrokken tot bovenstaande thema’s, kom dan naar het Karmel klooster te Egmond aan de Hoef. Datum: Zaterdag 25 mei 2019 – van 10:00-17.:30uur optioneel Zondag 26 mei strand plezier van 11:00-13:00uur Locatie: Karmel klooster, Herenweg 269, Egmond aan de Hoef Deze investering in jezelf is € 222,00 incl. 21% btw (incl. koffie/thee, lunch) De training wordt gegeven door ons, Nancy van der Zee van Proud to be coaching en Monique Tervoort van Tervoort Coaching. Twee professionele trainers die ruime ervaring hebben met het persoonlijk proces- en groepswerk en energetisch werk. Het mogelijk om in den Egmonden een accommodatie te boeken voor een overnachting zodat je je eigen retraite aan zee om deze trainingsdag mogelijk kunt maken. Kom jij naar de training Bewust- Zijn aanZee voor meer empowerment en bewustwording? We kijken er naar uit je te ontvangen in Egmond. Warme groet, Monique en Nancy

Bewust-Zijn aan Zee - strandactiviteit 26 mei 2019

10,00
  • Strandactiviteit “Bewust-Zijn aan Zee” om vrouwen met elkaar te verbinden en te empoweren. – incl. koffie/thee en lekkers bij een leuke tent aan zee (bij afmelding geen restitutie)