Retraite aan Zee2019-01-11T11:43:18+00:00

Retraite aan Zee.

” Een natuurlijke weg om je ruimte te nemen, je wensen helder te krijgen en je energie terug te vinden

Een moment vinden voor jezelf, om 100% naar jezelf te kijken, naar jezelf te luisteren en te voelen wat wil je en hoe je dat wil gaan doen. Bij Retraite aan Zee vinden we het belangrijk dat je je vrij voelt om je eigen retraite te plannen. Een eigen programma samen te stellen die past bij jou behoeften.

Iets voor jou?

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf om even stil te staan? Weg te gaan uit de drukte en/of uit de sleur? Om in een natuurlijke en prettige omgeving weer rust in je lijf en hoofd te creëren? Balans op te maken en los te laten wat je niet meer dient? Om nieuwe wegen te openen, zodat je weer opnieuw in verbinding komt met jouw eigen wensen en eigen energie? Spreekt het je aan? Dan is deze retraite wellicht iets voor jou!

Werkwijze

Vooraf bepalen we samen tijdens een online-Coachsessie van 1 uur (pakket 1), wat je nodig hebt van mij tijdens je verblijf in Egmond, wat je verlangens zijn en de mogelijkheden om jouw retraiteperiode zo effectief in te gaan. Desgewenst ontvang je tips voor overnachtingsadressen, oefeningen en wordt duidelijk wat deze retraiteperiode jouw op zou kunnen gaan leveren.

Tijdens dit programma verzorg je zelf je eigen verblijf in een hotel of appartement, of desgewenst low-budgethostel in de gemeente Egmond. Daarmee bepaal je ook zelf de duur van jouw verblijf.

Wanneer je in de Egmonden overnacht behoort het tot de mogelijkheden om tijdens je verblijf extra coachsessies of  familieopstellingen te boeken. Ook door middel van sporten, mountainbiken, of mooie reflectie-wandelingen te maken in de duinen en/of langs strand is het mogelijk om bezig te zijn met een stuk bewustwording. De omgeving van de Egmonden heeft alle mogelijkheden om tot rust en inzicht te komen en handvatten aangereikt te krijgen door professionele begeleiding, om weer met energie en nieuwe ideeën naar huis te gaan. Achteraf na thuiskomst is het mogelijk om een online coachsessie te boeken, om hetgeen je hebt ontdekt tijdens je retraite, te integreren in je dagelijks leven.

Een retraite op jezelf..

Met begeleiding in de buurt wanneer je hier gebruik van wilt maken. Het geeft je de vrijheid om helemaal jezelf te kunnen zijn.. om werkelijk jouw ruimte te nemen en om toch verandering tot stand te brengen wanneer je daar behoefte aan hebt. Kies zelf je accommodatie, of laat je inlichten over de overnachtingsmogelijkheden, behandelingen en/of coachsessies in De Egmonden.

Retraite aan Zee pakketten.

Pakket 1Pre - Retraitepakket

80,-
Voorafgaand aan de retraiteperiode hebben we een online intakegesprek/coachsessie van 1 uur, waarin jij helder krijgt wat jij nodig hebt om je retraiteperiode zo goed mogelijk in te gaan, wat de overnachtingsmogelijkheden zijn. Het boeken van een accommodatie regel je zelf. Desgewenst ontvang je extra informatie over de mogelijkheden qua coachsessies/activiteiten in de omgeving tijdens jouw retraiteverblijf in de Egmonden.

Pakket 2 - Retraitepakket

249,-
Online intakegesprek/coachsessie van 1 uur, waarin jij helder krijgt wat je nodig hebt om je retraiteperiode zo goed mogelijk in te gaan. Een Individuele familieopstelling of Coachsessie tijdens je retraite om werkelijk dat aan te gaan en op te ruimen waardoor je weer je energie terug kunt vinden. Online nagesprek/coachsessie van een 1 uur aan het eind van je retraite of na thuiskomst. Zodat je helder hebt hoe je je inzichten kunt integreren in je thuissituatie. Tijdens jouw retraiteperiode blijf je, wanneer je dit wenst, tijdens een duur van 2 tot maximaal 5 dagen via whatsapp met mij in contact.

Contact Info

Krijt 2
1935 BL Egmond-Binnen

Phone: 06- 30283577

Web: tervoortcoaching.nl