Vanaf juni en juli vinden er weer een Familieopstellingen plaats. “De kracht van Verbinding met jouw vrouwenlijn”.

Wil je de relatie met je moeder herstellen of inzicht krijgen in wat jij nog meedraagt uit jouw vrouwenlijn? Tijdens deze middag komt de relatie met jouw moeder en vrouwenlijn aan bod. Veel vrouwen staan er niet altijd bij stil dat de relatie met je moeder de verbinding met anderen in je dagelijks leven beïnvloed.
Veel vrouwen dragen nog altijd onbewust lasten, angsten of pijn mee vanuit hun vrouwenlijn. Jezelf wegcijferen, verstrikkingen in de verbinding met anderen, niet meer weten wie je zelf bent, je kracht weggeven en noem maar op.

Dit kan weerslag hebben op je huidige functioneren in de relaties met je partner, je kinderen of met de mensen om je heen. Daar waar je je trauma’s nog niet kunt zien of kunt laten bij wie ze horen, worden patronen uit de geschiedenis herhaalt en op haar beurt weer doorgegeven aan je eigen kinderen.

Tijdens deze middag gaan met elkaar onderzoeken welke dynamieken jij nog onbewust meeneemt vanuit je vrouwenlijn.
Monique zal je deze middag meenemen door jouw geschiedenis en je inzicht en doorbraken meegeven d.m.v. oefeningen en familieopstellingen.

Kom deze middag jezelf ont-moeten, door de thema’s die aan bod komen, die voor veel vrouwen zo herkenbaar zijn.
Laat in de geschiedenis achter wat je niet meer dient, zodat je je gesteund en gedragen kunt voelen in de schoot van je voormoeders.
Om te leven vanuit je vrouwelijke kracht. Hoe vrij ben jij om je eigen weg te gaan?

In verband met de richtlijnen van het RIVM werken we met maximaal 10 personen en bij mooi weer worden de opstellingen in de buitentuin gedaan.
Het is noodzakelijk om een mondkapje bij je te hebben en bij ziekteverschijnselen thuis te blijven.

Data: 20 juni of 11 juli 2020
locatie: Berkeley – Nesdijk 20h – Bergen
Tijd: inloop vanaf 13:15 / Start stipt om 13:30
Kosten: € 55,- p.p.

Ik ont-moet je graag.

Liefdevolle groet,

Monique Tervoort

Het is ook mogelijk om, met een zelf samengestelde groep vrouwen, opstellingenwerk door Monique te laten verzorgen bij de Berkeley of
op een locatie naar keuze. Voor meer informatie gebruik het contactformulier.