Wil je meer weten over “Hoe energie werkt voor jou” en hoe ingenieus het leven met jouw samenwerkt als je daarvoor open staat? Ben je er aan toe om met meer gemak een nieuwe manier van leven te creëren? Om vanuit overgave te ontvangen wat jij nodig hebt en moeiteloos jouw verlangens vorm te geven.

We zijn continu co-creatieve partners van alles en iedereen. Bewust of onbewust. Alles is energie. Wanneer wij samenwerken met elkaar of met dingen heeft dat ten alle tijde invloed op onze eigen bewustwording als bij de ander. Wanneer je je bewust wordt van je eigen invloed op de ander en energie en je eigen frequentie, kun je authentieker leven en stappen zetten naar het leven van jouw verlangens.

Iedere maand start er een “Energie in Beweging” training.
We ontmoeten elkaar op 3 achtereenvolgende woensdagochtenden en werken met de energie van dat moment.  Ik werk organisch, zodat ook jij erop leert vertrouwen dat je op precies het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste mensen samen zult komen om te leren van elkaar. Het leven werkt met ons samen en leert ons zoveel wanneer we daar meer voor open staan.

We lopen allemaal ons eigen unieke pad. En alleen jij bent de creator van je eigen leven. Weet dus dat jij het leven wat jij nu leeft, zelf creëert.  En ja, ik begrijp meteen dat mijn woorden je kunnen raken, wanneer je ervaart dat je in een situatie zit die je niet wenst op dit moment. Dus wil je verandering? Weet dan dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw geluk.

We werken in een kleine setting, zowel in de praktijkruimte, als buiten in de natuur, wanneer de weersomstandigheden ons goed gezind zijn. Je zult worden uitgenodigd om vanuit lichtheid jezelf verder te ontwikkelen en jouw energetische lichaam te ervaren. Door lichaamsgericht werk maak je contact met de energie in en om je heen. Juist ook buiten in de natuur is het prachtig om dit te ervaren. Ons lichaam is hierin een geweldig kompas om you je eigen unieke weg te wijzen. En dit kompas werkt het beste wanneer je leert je eigen frequentie te omarmen! Ik leer je graag contact te maken vanuit een diep vertrouwen in jezelf om samen te ontdekken wat zichtbaar mag worden en te beseffen dat we allen één zijn met dat wat er is.

Tijdens de 3 bijeenkomsten leer je:
– Sensitiever worden
– kracht van keuzes maken
– Samensmelten met BewustZijn
– de sterke combinatie van spirituele- en fysieke kracht ontdekken

We werken met een klein groepje van maximaal 4 cursisten. Dus wees er snel bij als dit bericht resoneert bij je. Want Vol=Vol.

Data: Augustus: 11, 18 en 25 augustus / September 1, 8, 15
Locatie: Egmond aan den Hoef (bij mooi weer werken we buiten in de natuur)
Tijd: 3 woensdagochtend van 9.00-11.30 uur
Prijs: € 155,- incl btw

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en samen op ontdekking te gaan.

Monique

3 Woensdagochtendsessies start 11 Augustus 2021

155,00
  • Energie in Beweging 9.00-11.30uur

3 Woensdagochtendsessies start 1 September 2021

155,00
  • Energie in Beweging 9.00-11.30uur