Familieopstellingen

” Voor levensvragen of aanhoudende symptomen”

Het is mogelijk om een “Online familieopstelling te boeken of een individuele familieopstelling in de praktijk te Egmond aan den Hoef.

Heb je aanhoudende symptomen, een probleem of een gevoel waar je van af wilt. Ben je op zoek naar inzicht wat er aan een ziekte ten grondslag ligt, dan zou een individuele systemische opstelling (familieopstelling) je meer duidelijkheid kunnen geven.

Met familieopstellingen krijg je jouw familiesysteem inzichtelijk

Tijdens familieopstellingen werken we met de oorzaak van een probleem of een ziekte die vaak verankerd liggen in je familiegeschiedenis. Het kan zijn dat je onbewust iets met je meedraagt vanuit jou familiesysteem waardoor de Binding, Volgorde of het Geven & Nemen uit balans is geraakt.

Je krijgt inzicht in verstrikkingen of thema’s die in de geschiedenis gespeeld hebben, die in jouw dagelijks leven symptomen veroorzaken. Er kan letterlijk en figuurlijk op zielsniveau een last van je afvallen wanneer je duidelijkheid krijgt. Het effect na een opstelling zal je versteld doen staan in de verbinding met jezelf en in de verbinding met de mensen om je heen. Aangezien we werken op zielsniveau kan er heling plaatsvinden op een diepere laag. Dit gebeurd vaak niet alleen bij jou, maar dit kan ook doorwerken bij mensen in jouw omgeving.

Wat vertelt jouw lichaam?

Met familieopstellingen leer je bewuster je lichaam te ervaren en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Voor veel mensen is een opstelling dan ook “De manier” om beter in contact te zijn met hun lijf, zodat helder wordt wat het lijf hen te vertellen heeft. Tijdens een individuele familieopstelling werken we met ankers, representanten of beelden en kijken we heel specifiek naar thema’s  die er op dit moment bij je spelen. Iedereen heeft recht op een plek en hoort erbij, Iedereen heeft een eigen plek en taak in de volgorde. Iedereen heeft op een diepere laag behoefte aan balans en gelijkwaardigheid.

Deelnemen?

Dagelijks zijn individuele sessies te reserveren van dinsdag 10:00uur t/m zaterdag 17:00uur.
Een sessie duurt gemiddeld ca. 1,5uur.
Locatie: Praktijk te Egmond aan den Hoef of via een Onlinesessie met Zoom

Meer informatie

Wil je meer informatie over een individuele familieopstelling?
Neem vrijblijvend contact op om te bespreken welke mogelijkheden ik je kan bieden.

Ben jij bereid om in verbinding en vrijheid je eigen weg te gaan ?

Individuele Familieopstelling

120,-familieopstelling in de praktijk te Egmond aan den Hoef / duur ca 1,5 uur

Misschien ook interessant?

Los Consult Online
Los consult
Individueel Coachingstraject
BARS behandeling