Familieopstellingen

” Speciaal voor mensen met levensvragen of aanhoudende symptomen”

Heb je aanhoudende symptomen, een probleem of een gevoel waar je van af wilt, of wil je inzicht wat er aan een ziekte ten grondslag ligt, dan zou een individuele systemische opstelling (familieopstelling) je meer inzicht en duidelijkheid kunnen geven welke dynamiek je nog meedraagt vanuit je familiesysteem.

Met familieopstellingen krijg je jouw familiesysteem inzichtelijk

Tijdens familieopstellingen werken we met de oorzaak van een probleem of een ziekte die verankerd liggen in de familiegeschiedenis. Het kan zijn dat je onbewust iets met je meedraagt vanuit jou familiesysteem waardoor de Binding, de Orde of het Geven & Nemen uit balans is geraakt.

Je krijgt inzicht in familiepatronen of thema’s die in de geschiedenis gespeeld hebben die in het dagelijks leven symptomen veroorzaken die niet meer voor jou werken en is het mogelijk deze los te laten. Hierdoor kan er letterlijk en figuurlijk op zielniveau een last van je afvallen, waardoor jij meer vanuit jou eigen kracht kunt leven. Het effect na een opstelling zal je versteld doen staan in de verbinding met jezelf en in de verbinding met de mensen om je heen. Aangezien we werken op zielniveau kan er heling plaatsvinden op een diepere laag, niet alleen bij jou, maar dit kan ook doorwerken bij mensen in jouw omgeving.

Wat vertelt jouw lichaam?

Met familieopstellingen leer je bewuster je lichaam te ervaren en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Voor veel mensen is een opstelling dan ook “De manier” om beter in contact te zijn met hun lijf, zodat helder wordt wat het lijf je te vertellen heeft. Tijdens een individuele familieopstelling werken we met ankers, representanten of beelden en kijken we heel specifiek naar thema’s  die er op dit moment bij je spelen. Iedereen heeft recht op een plek en hoort erbij, Iedereen heeft een eigen plek en taak in de volgorde, Iedereen heeft op een diepere laag behoefte aan balans en gelijkwaardigheid.

Deelnemen?

Dagelijks zijn individuele sessies te reserveren van dinsdag 10:00uur t/m zaterdag 17:00uur.
Een sessie duurt gemiddeld ca. 1,5uur en kost € 120,- incl. btw
Locatie: Herenweg 280, te Egmond aan den Hoef

Wil je meer informatie over familieopstellingen of een sessie boeken?

Ja, neem contact met mij op

Misschien ook interessant?

Los Consult Online
Los consult
Individueel Coachingstraject
BARS behandeling