Relaties..

Hoe zit jij in je relatie? Is het bij jou ook altijd één groot feest? Leven jullie ook iedere dag in een halleluja stemming, zoals we zo vaak bij anderen via social media mogen geloven? Momenteel zitten veel relaties in een transitieperiode. Vraag jij je ook wel eens af of deze relatie compleet is? Ben je in de relatie omdat het makkelijk is, of brengt deze relatie je tot je hoogste levensdoel? Er is niets wat ons zo kan bezig houden als de liefde in onze relaties.

Relaties.. Een prachtige plek om gespiegeld te krijgen wat er in ons mag worden geheeld. Hoe erg is het om soms zelf braak te komen liggen en dit te onderzoeken? Er is lef voor nodig om vanuit onvoorwaardelijke liefde, elkaar inzicht te geven om het beste wat er in ons zit, tot uiting te laten komen. Soms blijven we vasthouden aan waarheden die in het verleden goed werkte, maar die tegenwoordig ons hoogste goed niet meer dienen. Gun elkaar het beste leven. Het zou zomaar kunnen zijn dat een nieuwe vorm uiteindelijk beter werkt voor beide partners om onvoorwaardelijke liefde te laten stromen.

Zou het zo kunnen zijn dat liefde om meer gaat dan helemaal opgaan in de liefde voor elkaar. Je wilt niet weten hoeveel verborgen boodschappen er in een relatie kunnen zitten. Misschien wil jij juist alles uit je relatie halen! En hoe mooi zou het zijn als je de valkuilen leert kennen, waar zoveel relaties aan ten onder gaan.

Heb jij enig idee hoeveel vrouwen de weg naar zichzelf zijn kwijtgeraakt hier in onze westerse maatschappij? Hoe onze kracht verloren is geraakt?
Als wij werkelijk contact maken met dit stuk, voelt een krachtige vrouw heel anders aan dan een vrouw in haar mannelijke kracht. Krachtige mensen weten wat er voor nodig is, om die veranderingen te voelen zodat onvoorwaardelijke liefde kan stromen.

Lieve vrouwen.. Wij zijn de creatieve bron van het leven.. Laten we hier trots op zijn..
En laten we vooral voor onszelf en elkaar gaan staan.

Liefde in relatie - 9 nov 2019

55,00
  • Aanmelding voor 1 persoon

Liefde in relatie - 9 nov 2019

99,00
  • Aanmelding voor 2 personen