Je verlangens leven.. Doe jij het? Je verlangens leven?
Werkelijk eerlijk naar jezelf zijn om je zielsverlangen te volgen. Als je überhaupt al weet wat jouw verlangens zijn.

Stel je nou eens voor dat een ieder die hier rondloopt een missie heeft. Zou het dan zo kunnen zijn dat het voor jouw van essentieel belang is om je werkelijke verlangens te leven? Wat zou dat doen met je levensenergie? Wat zou er gebeuren met je omgeving als jij werkelijk jouw verlangens leeft.. Hoe spannend en uitdagend dit dan ook mag zijn.

Er was eens een vrouw.. Ze dacht dat ze haar verlangens leefde, maar diep van binnen voelde ze dat er nog iets verscholen lag in haar, dat zo graag naar buiten wilde komen.  Maar ze was bang. Bang om deze verlangens werkelijk te leven. Om dat leven los te gaan laten, wat haar zo bekend was. Tot op een dag.. Op een dag dat haar lijf het er letterlijk figuurlijk uit schreeuwde.. Zie mij.. Ik wil mijn waarheid leven. Ongegeneerd.. Schaamteloos kwam het naar buiten. Als een expansievat, die met alle kracht uit elkaar knalde, nadat het zo lang opgesloten had gezeten.. Ze schreeuwde alles eruit.. en maakte contact met dat stuk, waarvan de energie af spatte. Het voelde lekker.. Zo vol levenskracht..

Vanaf die dag zette ze stappen. Alles wat niet meer resoneerde met haar innerlijk verlangen en wat haar teveel energie kostte liet ze los. En hoe aantrekkelijk het ook voor haar was om aan het oude vertrouwde leven vast te houden, waar ze ook zo dankbaar voor was, besefte ze ook hoe trouw ze was gebleven aan een illusie dat zovelen je leven, leven noemen.

Ben jij bereid om werkelijk trouw zijn aan je zelf? Om je eigen verlangens te leven?  Wakker te worden.. Om de kracht en energie in jezelf terug te vinden?
Om werkelijk het gevoel te hebben dat je op het juiste pad zit? Dan is deze middag echt iets voor jou..

27 juli a.s. komen we samen. Met vrouwen.. Waar ook jij, die dit leest, misschien een deel van bent.
Je bent welkom om dat stuk terug te vinden waar zovelen al zo lang van verwijderd zijn geweest. Ons ongetemde goddelijke vrouwelijke. Met vrouwen onder elkaar. Hoe zou het voor je zijn om hier weer mee in verbinding te komen? Duidelijk te krijgen welk verlangen er verborgen ligt onder alle beschermlagen die je al zo lang geleden hebt opgebouwd.

Ik daag je uit.. Wil jou ontmoeten.. Jou werkelijk zien.. Met alles wat er in je zit… Onder al je maskers, in al je kwetsbaarheid.. We zijn klaar voor jou!!! Ben jij er klaar voor om je verlangens vanuit de vrouwelijke kracht te leven?

Dan ontmoet ik je graag op 27 juli a.s. …

Warme groet,

Monique Tervoort

Datum: 27-7-19
Tijd: 13:00 – 17:00uur
Locatie: Berkely – Bergen
Investering:€ 55,- (incl. koffie/thee etc)
Deze dag wordt verzorgt door Monique Tervoort. Er is nog beperkt plek.. Dus wees er snel bij.

Mijn verlangens leven

55,-
  • Een inspirerende, intense, intieme training voor vrouwen. Ontdek je vrouwelijk potentieel. Tijdens deze middag kom je in contact met zielswerk, energetisch lichaamswerk, bewustzijnsverruiming. Zaterdag 27-7-19 13.00-17.00uur Berkely Bergen.