Individueel coachtraject Online.

Een individueel coachtraject Online bij Tervoort Training & Coaching is ideaal voor jou wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen.  Wanneer je toch voor een langere en aaneengesloten periode begeleiding wenst. Er wordt je in vijf coachsessies een stuk bewustwording en verandering teweeg gebracht.

Tijdens de coachsessies zet ik diverse interventies in, zoals o.a. een individuele familieopstelling. Maar ook andere technieken kunnen worden gebruikt tijdens een individueel coachtraject Online. Allen met doel om jou dichter bij jouw gestelde doel te brengen. Tijdens dit traject zul je stapje-voor-stapje én met nieuwe inzichten een verandering in je gevoel ervaren.

De sessies vinden plaats via Zoom calls. In combinatie met het Ziesoo online opstellingenplatform is dit de ideale manier om te werken aan persoonlijke issues.

De ervaring leert dat vijf online sessies voldoende zijn om jou meer inzicht te geven. Mocht blijken dat een verlenging of een vervolg afspraak nodig is, is dat mogelijk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een individueel coachingstraject? Neem vrijblijvend contact op om te bespreken welke mogelijkheden Tervoort Training & Coaching jou kan bieden.

Individueel Coachingstraject Online - NAJAARSACTIE -

399,-5 online-coachsessies van 1uur + online intakegesprek. Deze sessies vinden plaats via Zoom Calls. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2020

Misschien ook interessant?

Los consult Online
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling