Zaterdag 19 oktober a.s. vind er weer een opstellingenmiddag plaats.. Thema deze middag:  “Licht op Liefde”..

Een middag voor vrouwen en met vrouwen onder elkaar.


Wat is liefde? Verlangen we allemaal niet naar liefde? En is liefde voor jou? Is dat zorgen voor de ander, zorgen voor zelfliefde? Liefdevol zijn voor mensen om je heen, ook al gaat het ten koste van jezelf? Is dat liefde claimen van de ander, ten koste van de ander en noem maar op. Een boeiende vraag.. Vind je niet?

Deze middag werk ik op een authentieke, intuïtieve manier met de energie van het moment. Een middag waarin alle issues en emoties van iedereen uit de groep welkom zijn. Laat Angst, Verdriet, Boosheid, Schuld& Schaamte en de Liefde uit de schaduw komen en plek krijgen, zodat heling kan plaatsvinden.

Een opstelling kan je op deze manier de doorbraak brengen in de liefde waar je al een tijd naar op zoek bent. Daarom.. daag ik je uit.. Wil jou ontmoeten.. Jou werkelijk zien.. Met alles wat er in je zit.. Onder onze maskers, in alle kwetsbaarheid.. ben ik klaar voor jou. Ben jij er klaar voor om vanuit vrouwelijke kracht je verlangens te leven in de liefde? Ik ontmoet je graag zaterdagmiddag 19 oktober. 

Warme groet,

Monique

Datum: 19-10-2019
Tijd: 13.30 – 17.30uur (de zaal is een kwartier voor aanvang geopend)
Locatie: Berkely – Bergen (gratis parkeren)
Investering: € 55,- p.p.
Kom je met zijn tweeën dan betaal je € 99,- (ipv 110,-) 

Deze dag wordt verzorgt door Monique Tervoort.

99,00
  • Ticket voor 2 personen

55,00
  • Ticket voor 1 persoon