Moeders en dochters..

“Er is geen afstand voor ons, de verbinding is eindeloos. Er is zoveel veranderd de laatste jaren voor mij.  Je vertrok en nam je eigen weg, waar ik het heel moeilijk mee had en waar ik respect voor had. Het was voor mij naar jou toe een hele klus je los te laten. Diep respect voor jou. En je weet dat ik heel veel van je hou.“
Je moeder..

Het waren de woorden die haar moeder haar via een whatsappbericht stuurde, door de inzichten die ze had gekregen na de eerste Sisterhoodcircle bijeenkomst. 

Inzicht en opening in hun vrouwenlijn.. Hoe bijzonder dat haar moeder nu de stap nam om naar binnen te kijken. 

Als moeder en dochter hadden ze, zolang ze zich kon herinneren, een sterke band.. Voelden elkaar feilloos aan.. De verstikkende liefde, zoals ze het ook wel noemde in die tijd, waarin haar gevoel en gevoelens van haar moeder door elkaar heen hadden gelopen. Liefde in haar vrouwenlijn stond in het teken van  “zorgen voor elkaar”, waarin niet meer duidelijk was welke lot van wie was. Al jaren geleden had ze zelf tijdens  trainingen en coachsessies ontdekt dat ze nooit los was gekomen van emotionele lasten vanuit haar vrouwengeschiedenis. Met gevolg dat ze haar eigen plek nooit had geweten en niet wist welk gevoel nou van haar of de ander was. Het had zijn weerslag gehad in alle relaties in haar leven. Wie kon ze nog vertrouwen? Ze leerde haar grens te bewaken. En had zich steeds meer vrij gemaakt om haar eigen pad te bewandelen om haar eigen verlangens te leven.

Wat een cadeau had haar moeder haar nu  gegeven door ook aan de gang te gaan met haar persoonlijke ontwikkeling.  Begrip, Herkenning, erkenning vanuit een gezonde volwassen verbinding. Leren de liefde niet meer bij de ander te zoeken, maar de weg naar binnen te maken. Een stuk die ze beiden niet was voorgeleefd. 

Wat een kans.. zo’n Sisterhoodcircle. Zowel voor moeders als dochters. Om elkaar vanuit een ander perspectief te leren ontdekken en nieuwe wegen te bewandelen. De weg van onvoorwaardelijke liefde wel te verstaan. ❤️

De eerstvolgende vrouwenlijn opstellingenmiddag is op 22 februari a.s. Voor meer info of aanmelden zie: