Hoe ontdek jij de ruimte en de energie in jezelf?

De meeste mensen kennen mij van de individuele familieopstellingen die ik geef in mijn praktijk of van trainingsmiddagen die ik geef voor vrouwen. In mijn praktijk te Egmond aan den Hoef geef ik zowel coachsessies als online sessies. Als een intuïtieve, sensitieve lifecoach sta ik met twee voeten op de grond, wanneer ik met jou werk en me op jou afstem.

Te weinig worden gezien en gehoord door jezelf als je omgeving

Mensen die van nature zorgdragen voor hun naasten, vanuit naastenliefde en gewend zijn zichzelf weg te cijferen, zijn mensen waar ik mezelf nauw mee verbonden voel. Een groep mensen, die wat mij betreft, nog te weinig wordt gezien en gehoord door zichzelf.

Tijdens het 11 jaar durende ziekteproces van mijn man tot aan zijn overlijden in 2008, stond ik aan zijn zijde. Zowel emotioneel als in praktische zin was het de meest intense tijd van mijn leven. Waarin leven en dood zo dicht bij elkaar kwamen te staan. Een tijd waarin ik het leven zo ben gaan waarderen en vooral zowel de donkere als lichte kanten van mezelf heb leren kennen.

Ik groeide op met de waarden dat je goed voor je omgeving zorgt. Vanuit een natuurlijke staat van naastenliefde en dienstbaarheid. Als een gevoelig persoon mezelf op de tweede plek in de schaduw van anderen plaatsten. Zowel in mijn relatie als in mijn werk en mijn leven. Om niet werkelijk mijn eigen ruimte in te hoeven nemen. Een thema die, naar ik later ontdekte, bij veel vrouwen speelt. Voor mij betekende dit op een gegeven moment, gaan staan voor mezelf. Uitspreken wat ik had te zeggen. Keuzes maken en knopen door te hakken en dat wat niet meer dienend was voor mijn missie, los te laten en te gaan staan in mijn eigen licht en kracht. Om van daaruit op een voor mij gezonde manier in contact te zijn met mijn omgeving en op de eerste plaats vooral in contact te zijn met mezelf.

Veel van mijn cliënten hebben ervaren dat ze na de sessies meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leven nemen. Door bewustwording en overzicht te creëren leer jij met meer rust en gemak weer te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Mijn doel

Mensen in contact te brengen met de ruimte, de kracht en de energie in zichzelf. Want ik ben van mening dat je een ander pas echt jouw liefde kunt geven, wanneer je de ruimte, liefde en energie voor jezelf hebt ontdekt.