Hoe ontdek jij de ruimte en de energie in jezelf?

De meeste mensen kennen mij van de individuele familieopstellingen die ik geef in mijn praktijk of van groepssessies die ik geef voor vrouwen. In mijn praktijk te Egmond aan den Hoef geef ik zowel individuele sessies, groepssessies als online coachsessies. Als een intuïtieve, sensitieve lifecoach sta ik met twee voeten op de grond, wanneer ik met jou werk en me op jou afstem.

Werkelijk leven van jouw verlangens

Mensen die van nature emptisch zijn, zorgdragen voor hun omgeving, vanuit naastenliefde en gewend zijn zichzelf weg te cijferen, zijn mensen waar ik mezelf nauw mee verbonden voel. Een groep mensen, die zichzelf wat mij betreft, nog te weinig worden gezien en gehoord door zichzelf.

Tijdens het 11 jaar durende ziekteproces van mijn man tot aan zijn overlijden in 2008, stond ik aan zijn zijde. Zowel emotioneel als in praktische zin was het de meest intense tijd van mijn leven. Waarin leven en dood zo dicht bij elkaar kwamen te staan voor mij. Een tijd waarin ik het leven zo ben gaan waarderen en vooral zowel de donkere als lichte kanten van mezelf heb leren kennen.

Opgegroeid in een gezin met de waarden dat je goed voor mensen in je omgeving zorgt. Vanuit een natuurlijke staat van naastenliefde en dienstbaarheid. Als een gevoelig persoon mezelf op de tweede plek in de schaduw van anderen plaatsten. Zowel in mijn relatie als in mijn werk en mijn leven. Om niet werkelijk mijn eigen verlangens en ruimte in te hoeven nemen. Een thema die, naar ik later ontdekte, bij veel mensen speelt. Voor mij betekende dit op een gegeven moment, gaan staan voor mezelf. Uitspreken wat ik had te zeggen. Keuzes maken en knopen door hakken om dat los te laten wat niet meer dienend was voor mijn missie. Om van daaruit op een voor mij gezonde manier in contact te zijn met mijn verlangens en de liefde voor mijzelf en de mensen om mij heen.

Veel van mijn cliënten hebben ervaren dat ze na de sessies meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leven nemen. Meer hun eigen grenzen leren bewaken. Het grotere plaatje leren zien. En eigen verlangens leren leven. Door bewustwording en overzicht te creëren leer jij met meer rust en gemak weer te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Mijn doel

Mensen in contact te brengen met de ruimte, de kracht en de energie in zichzelf. Want ik heb ervaren dat je een ander pas echt jouw liefde kunt geven, wanneer je de ruimte, liefde en energie voor jezelf hebt ontdekt.