– Ervaringen van klanten –

“Omdat zij echt is, no nonsens, what you see is what you get”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Met respect behandeld en op een fijne manier geholpen om verder te komen”

– Ervaringen van klanten –

“Zij heeft het vermogen om een veilige en stimulerende omgeving te creëren zodat je bereid bent om te leren”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Een professionele en persoonlijke aanpak”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Met de nodige levenservaring die zij heeft, begrijpt ze mij als geen ander”

– Ervaringen van klanten –

“Monique heeft een onvoorwaardelijke geloof in de kracht van mensen”

– Ervaringen van klanten –

“Monique heeft mij in diverse gesprekken in alle rust en warmte teruggegeven wat er al in me zat, maar waar ik tot op dat moment (nog) geen oog voor had”

Online Trainingen.

Sinds 2018 biedt Tervoort Training & Coaching ook online trainingen aan. Alle online trainingen hebben als doel, bewustwording te creëren, hoe jij meer je eigen ruimte en plek in kan nemen in welke context dan ook. Want hoe doe jij de dingen die je doet en wat wil je hiermee bereiken?
Tervoort Training en Coaching

Wellicht herken je dit.. moeite om balans te vinden voor jezelf in je werk en/of privé. Of misschien heb je een gezin en kost het je moeite om tijd voor jezelf te reserveren en vindt je de zorg voor anderen belangrijker en plaats je jezelf elke keer op de tweede plaats. Of hoe zou het zijn als jij als ondernemer meer je eigen ruimte in kan innemen i.p.v. zo veel energie te steken in je eigen bedrijf. Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar durf je niet werkelijk in je eigen licht te gaan staan. Te gaan doen wat jij werkelijk hebt te doen waardoor je moeiteloos de balans tussen dat wat je zo lief is houdt? Kom volledig tot bloei, vindt wegen die ervoor zorgen dat je energie weer kan stromen .

Welk effect heeft mijn handelen

Heel vaak kijken we naar de omstandigheden om ons heen en zeggen dat dit er de oorzaak van is om niet werkelijk onze eigen ruimte te nemen. Maken er een verhaal van dat een ander ons ervan weerhoudt om werkelijk datgene te gaan doen waar we naar verlangen. Maar is dit ook zo? Houd de buitenwereld ons ten alle tijde gevangen, of zijn het overtuigingen en patronen die ons ervan weerhouden om dat leven te leven waar we werkelijk van dromen? Hoe vaak maak jij de weg naar binnen? Hoe vaak kijk jij werkelijk wat jouw aandeel is in jouw situatie? Hoe zou het zijn als jij eindelijk die dingen kan gaan doen, die je vanuit het diepst in je hart graag wilt doen?

Aan de slag met een online training

Tijdens een online training, ontvang je verdeeld over een bepaalde periode een link met de betreffende filmpjes van die dag in jouw mailbox. In deze filmpjes zullen diverse thema’s aan de orde komen, zoals bewustwordingsmethodieken, visualisaties, interventies, bewustwordingsoefeningen, of door voorbeelden uit de praktijk die ik je aan zal reiken. Hierdoor zal je je bewust worden van je eigen handelen en van je eigen blokkades/patronen. Pas als je helder hebt hoe jij de dingen doet, kun je stappen gaan zetten om hier verandering in te brengen en dat leven te leven waar jij van droomt.

Een online training op-maat voor organisaties

Ook is het mogelijk om een online-training specifiek afgestemd op een bepaalde doelgroep in jouw organisatie of in een bepaalde context te bestellen. De training werkt zoals hierboven beschreven, en zal specifiek ingaan op thema’s om een stuk bewustwording of persoonlijke ontwikkeling tot stand te kunnen gaan brengen. Een ieder kan deze training op een eigen moment en tijd bekijken en het geleerde implementeren in zijn/haar leven.

Hoe zorg jij voor jouw balans en energie wanneer je mantelzorger bent?

Je hebt een jong gezin, en een partner die zorg nodig heeft door een ziekte of door fysieke problemen. Zelf heb je een baan, leuke vrienden en hou je van gezelligheid en onder de mensen zijn. Hoe zorg je in deze situatie ook goed voor jezelf?

Hoe neem jij je eigen ruimte in en zorg je dat oude patronen en overtuigingen jou en je omgeving niet belemmeren tijdens deze intensieve periode? Door een online-training kun je onderzoeken en wordt je je ervan bewust wat je beperkende patronen en overtuigingen zijn om werkelijk jouw ruimte in te nemen.

Welke ruimte is er voor jouw als ondernemer?

Stel je voor je hebt je eigen onderneming. Je bent vol van je eigen bedrijf. Je bent gedreven, hebt inspiratie en werkt dag en nacht om jouw passie te leven. Je geniet en wordt er blij van om jouw grote droom te leven. En toch.. Na verloop van tijd merk je dat je zoveel energie in je onderneming stopt, dat het ten koste gaat van je privéleven.

Je vrouw of man of kinderen klagen dat je zo weinig tijd met hen doorbrengt. Je merkt dat je jezelf eigenlijk geen tijd meer gunt om te sporten. En voor je het weet ben je verzonken in je activiteiten en gaat alles alleen nog maar om jouw werk, waardoor je de balans kwijtraakt en veel mist van andere facetten van het leven. Hoe vindt jij de balans terug tussen werk en privéleven.

Waar is jouw ruimte wanneer je moeder bent en zorgt voor anderen?

Herkenbaar? Na het prille geluk van je geboren kind(eren) merk je na verloop van tijd dat jouw leven wel erg om het gezin veel draait. Wassen, schoonmaken, brengen & halen van de kinderen, etc. O ja, je hebt ook nog een baan waardoor je altijd gejaagd door het leven gaat.

Je voelt je moe en uitgeblust en bent de balans kwijt. Wat blijft er nog over voor jou? Soms is het best een klus om je eigen tijd te nemen als moeder. Het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven alleen maar draait om de zorg voor anderen (wat je overigens met liefde doet). En toch.., blijft het knagen. Waar blijf ik nog? Wanneer is er tijd voor mij? En wie zorgt er voor mij?

Door inzicht te krijgen waar jij de balans bent kwijtgeraakt is het mogelijk de ruimte te vinden om jouw verlangens duidelijk te krijgen en patronen te doorbreken om juist die verlangens te gaan leven die ook jouw weer energie geven, zodat je een nog leukere, energiekere moeder en vooral vrouw kunt zijn.

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?