Als ondernemer in balans

“Als ondernemer voorkomen het overzicht in je onderneming kwijt te raken is soms best lastig

Hoe vaak loop jij achter de feiten aan te hollen als kleine zelfstandige in de detailhandel of MKB? Niet alleen de vele uiteenlopende werkzaamheden die op je komen schouders rusten kunnen je uit balans halen, ook privé ontstaan er wel eens situaties die doorwerken in je bedrijf. Te denken valt aan privé gebeurtenissen zoals een scheiding, ziekte, ruzies en noem maar op, die er de oorzaak van kunnen zijn dat je het overzicht in je bedrijf kwijt raakt. Administratie die blijft liggen; niet meer weten welke betalingen er nog gedaan moeten worden, belastingafhandelingen en noem maar op.

Mis je overzicht, structuur bij jezelf en voel je je hierdoor gestrest en heb je het idee dat de werkzaamheden op de achtergrond vast beginnen te lopen? Zou het je wat opleveren als jij meer structuur en overzicht gaat creëren, waardoor jij zowel zakelijk als in je privéleven meer balans vindt en jij met minder kopzorgen rondloopt? Maak dan kennis met deze online training “Ondernemers in Balans”.

Oktober 2020 start online training Ondernemers in Balans

Op 30 oktober 2020 start de online training voor ondernemers die handvatten mee willen krijgen om bewust te worden van het handelen als ondernemer en wat jij kunt doen om het overzicht terug te vinden. Samen met gelijkgestemde ondernemers, die tegen net zoals jij tegen blokkades aanlopen in hun werk en priveleven. Je leert met simpele aanpassingen of tips je zaken weer op orde te krijgen, zodat je vanuit een ontspannen houding met meer rust je werkzaamheden en taken kunt oppakken.

Ben je de laatste tijd het overzicht kwijt geraakt? Heb je privé heftige gebeurtenissen achter de rug die er voor hebben gezorgd dat je bepaalde dingen op werkgebied uit het oog bent verloren, of dat je gewoon te druk bent en weer wat structuur kunt gebruiken? Geef je dat op voor de 5 online zoomcalls in groepsverband. Er is een beperkt plek. Dus geef je tijdig op wanneer je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken.

Handige tips

Tijdens deze online-training geef ik je tips, in combinatie met NLP methodieken, om bewust te worden van jouw valkuilen tijdens het uitoefenen van je werkzaamheden in jouw onderneming. Het word je gauw duidelijk wat je los moet laten, aan welke aspecten je meer aandacht kan besteden en wat je opnieuw hebt op te starten. Heel vaak liggen er in het verleden antwoorden verborgen, die jouw ondersteunen in je proces nu. Tijdens een extra te boeken individuele online coachsessie help ik je om specifieke blokkades op te lossen, zodat er weer beweging komt in jouw energie.

Eventueel kun je je, bij opgave voor de online training, tegen een speciaal uurtarief gebruik maken van ondernemers coaching in compagny. Tijdens de Coaching in Compagny  sta ik je tijdelijk, persoonlijk, bij tijdens taken of werkzaamheden in je bedrijf, waar je momenteel in vast loopt. Om weer orde op zaken te stellen, structuur aan te brengen, een overzichtelijke boekhouding aan te leggen, of door mentale ondersteuning, waardoor je nadien zelf de draad weer met meer gemak op kunt pakken. Ontdek weer meer plezier in je werk en hervindt je energie tijdens die taken die je hebt uit te voeren, die nodig zijn voor een succesvolle onderneming.

Overzicht & Balans

Na deze training zul je overzicht en balans ervaren m.b.t. de werkzaamheden in je bedrijf. Je achterstand in management/administratieve werkzaamheden kun je hebben opgepakt en opgelost en je gaat met meer energie weer vanuit een nieuw perspectief plannen maken voor de toekomst, je bedrijf en vooral als mens.
Ben je er bij in oktober? De 5 life onlinetrainingen gaan we aan de slag om weer zaken op orde te stellen.

Meer informatie?

Wil je weten of ik je verder kan helpen?
Door je issues te delen waar je momenteel als ondernemer tegenaan loopt, door gebruik te maken van het  contact formulier,
ontvang je  vrijblijvend advies of de online training iets is voor jou.

Online Training - Ondernemers in Balans -

333,-
  • Startdatum 30 oktober 2020. De online training voor kleine zelfstandige detaillisten, die het overzicht in hun onderneming kwijt zijn en die bereid zijn om hun zaken weer op orde te krijgen. Betaald de EARLY BIRD PRIJS € 222,- bij opgave voor 15 okt. 2020

Misschien ook interessant?

Online Trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling