//Ondernemers in balans
Ondernemers in balans2018-11-15T15:38:31+00:00

Als ondernemer in balans

“Als ondernemer voorkomen het overzicht in je onderneming kwijt te raken is soms best lastig

Hoe vaak loop jij achter de feiten aan te hollen als kleine zelfstandige in de detailhandel of MKB? Niet alleen de vele uiteenlopende werkzaamheden die op je komen schouders rusten kunnen je uit balans halen, ook privé ontstaan er wel eens situaties die doorwerken in je bedrijf. Te denken valt aan een scheiding, ziekte, ruzies en noem maar op, die er de oorzaak van kunnen zijn dat je het overzicht in je bedrijf kwijt raakt. Administratie dat blijft liggen, niet meer weten welke betalingen er nog gedaan moeten worden, belastingafhandelingen en noem maar op.

Mis je overzicht, structuur bij jezelf en voel je je hierdoor gestrest en heb je het idee dat de werkzaamheden op de achtergrond vast beginnen te lopen? Zou het je wat opleveren als jij meer structuur en overzicht gaat creëren, waardoor jij zowel zakelijk als in je privéleven meer balans vindt en jij met minder kopzorgen rondloopt? Maak dan kennis met deze online training “Ondernemers in Balans”.

Januari 2019 start online training Ondernemers in Balans

In januari 2019 start de online training voor ondernemers die handvatten mee willen krijgen om bewust te worden van het handelen als ondernemer en wat jij kunt doen om het overzicht terug te vinden. Je krijgt ondersteuning d.m.v. een besloten groep met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde blokkades aanlopen als jij. Je leert met simpele aanpassingen of tips je zaken weer op orde te krijgen, zodat je met meer overzicht je taken kunt oppakken.

Eventueel kun je, alleen als je je voor deze training opgeeft, tegen een speciaal uurtarief, gebruik maken van ondernemerscoaching in compagny, zodat ik je persoonlijk bij sta, om je te ondersteunen bij die taken in het bedrijf, waar je momenteel zelf in vast loopt. Om weer orde op zaken te stellen, structuur aan te brengen, een overzichtelijke boekhouding aan te leggen, waardoor je nadien zelf weer de draad op kan pakken en met meer plezier en met minder energie die taken doet die nodig zijn voor een succesvolle onderneming.

Handige tips

Tijdens deze online-training geef ik in combinatie met NLP methodieken, jou tips om jezelf bewust te worden waar jouw valkuilen zitten in het uitoefenen van je onderneming. Het word je gauw duidelijk wat je los moet laten, aan welke aspecten je meer aandacht moet besteden en wat je nieuw hebt op te starten. Heel vaak liggen er in het verleden antwoorden verborgen, die jouw ondersteunen in je proces nu. Tijdens een extra te boeken individuele online coachsessie kan ik je helpen om specifiek jouw blokkades aan te pakken, die ervoor zullen zorgen dat er weer beweging komt in jouw energie, wanneer dat nodig is.

Overzicht & Balans

Na deze training zul je overzicht en balans ervaren m.b.t. de werkzaamheden in je bedrijf. Je achterstand in management/administratieve werkzaamheden kun je hebben opgepakt en opgelost en je gaat met meer energie weer vanuit een nieuw perspectief plannen maken voor de toekomst, je bedrijf en vooral als mens.
Ben je er bij in januari? De 7 trainingen worden verdeeld over twee weken per mail aangeboden.

Meer informatie?

Wil je meer  informatie over dit onderwerp, neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Ondernemers in Balans

95,-
Startdatum januari 2019. In de eerste maand van 2019 starten wij de online training voor kleine zelfstandige detaillisten, die het overzicht in hun onderneming kwijt zijn.

Misschien ook interessant?

Online Trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling

Contact Info

Krijt 2
1935 BL Egmond-Binnen

Phone: 06- 30283577

Web: tervoortcoaching.nl