Als ondernemer in balans

“Als ondernemer voorkomen het overzicht in je onderneming kwijt te raken is soms best lastig

Hoe vaak loop jij achter de feiten aan te hollen als kleine zelfstandige in de detailhandel of MKB? Niet alleen de vele uiteenlopende werkzaamheden die op je komen schouders rusten kunnen je uit balans halen, ook privé ontstaan er wel eens situaties die doorwerken in je bedrijf. Te denken valt aan privé gebeurtenissen zoals een scheiding, ziekte, ruzies en noem maar op, die er de oorzaak van kunnen zijn dat je het overzicht in je bedrijf kwijt raakt. Administratie die blijft liggen; niet meer weten welke betalingen er nog gedaan moeten worden, belastingafhandelingen en noem maar op.

Mis je overzicht, structuur bij jezelf en voel je je hierdoor gestrest en heb je het idee dat de werkzaamheden op de achtergrond vast beginnen te lopen? Zou het je wat opleveren als jij meer structuur en overzicht gaat creëren, waardoor jij zowel zakelijk als in je privéleven meer balans vindt en jij met minder kopzorgen rondloopt? Maak dan kennis met deze online training “Ondernemers in Balans”.

Oktober 2019 start online training Ondernemers in Balans

Op 30 oktober 2019 start de online training voor ondernemers die handvatten mee willen krijgen om bewust te worden van het handelen als ondernemer en wat jij kunt doen om het overzicht terug te vinden. Je krijgt ondersteuning d.m.v. een besloten groep met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde blokkades aanlopen als jij. Je leert met simpele aanpassingen of tips je zaken weer op orde te krijgen, zodat je met meer overzicht je taken kunt oppakken.

Ben je de laatste tijd het overzicht kwijt geraakt? Heb je privé heftige gebeurtenissen achter de rug die er voor hebben gezorgd dat je bepaalde dingen op werkgebied uit het oog bent verloren, of dat je gewoon te druk bent en weer wat structuur kunt gebruiken? Geef je dat op voor de 5 online sessies in groepsverband. Er is een beperkt aantal plekken. Dus geef je tijdig op wanneer je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken.

Handige tips

Tijdens deze online-training geef ik je tips, in combinatie met NLP methodieken, om jezelf bewust te worden waar jouw valkuilen zitten in het uitoefenen van je onderneming. Het word je gauw duidelijk wat je los moet laten, aan welke aspecten je meer aandacht kan besteden en wat je opnieuw hebt op te starten. Heel vaak liggen er in het verleden antwoorden verborgen, die jouw ondersteunen in je proces nu. Tijdens een extra te boeken individuele online coachsessie help ik je om specifiek jouw blokkades aan te pakken, die ervoor zullen zorgen dat er weer beweging komt in jouw energie, wanneer dat nodig is.

Eventueel kun je je, bij opgave voor de online training, tegen een speciaal uurtarief gebruik maken van ondernemers coaching in company, om persoonlijk bij te worden gestaan bij de taken in je bedrijf, waar je momenteel in vast loopt. Om weer orde op zaken te stellen, structuur aan te brengen, een overzichtelijke boekhouding aan te leggen, of door mentale ondersteuning, waardoor je nadien zelf de draad weer op kan pakken, met meer gemak, plezier en met meer energie die taken uit kunt voeren die nodig zijn voor een succesvolle onderneming.

Overzicht & Balans

Na deze training zul je overzicht en balans ervaren m.b.t. de werkzaamheden in je bedrijf. Je achterstand in management/administratieve werkzaamheden kun je hebben opgepakt en opgelost en je gaat met meer energie weer vanuit een nieuw perspectief plannen maken voor de toekomst, je bedrijf en vooral als mens.
Ben je er bij in oktober? De 5 life onlinetrainingen gaan we aan de slag om weer zaken op orde te stellen.

Meer informatie?

Wil je weten of ik je verder kan helpen?
Door je issues te delen waar je momenteel als ondernemer tegenaan loopt, door gebruik te maken van het  contact formulier,
ontvang je  vrijblijvend advies of de online training iets is voor jou.

Online Training - Ondernemers in Balans -

333,-
  • Startdatum 30 oktober 2019. De online training voor kleine zelfstandige detaillisten, die het overzicht in hun onderneming kwijt zijn en die bereid zijn om hun zaken weer op orde te stellen. Betaald de EARLY BIRD PRIJS € 222,- bij opgave voor 15 okt. 2019.

Misschien ook interessant?

Online Trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling