Zit je in een overlevingsmodus? Loop je vast omdat je moeite hebt om je tijd goed te verdelen? Voel je je gestrest en gaat hierdoor ook de communicatie met mensen om je heen moeizamer? Of loop je misschien rond met emoties zoals boosheid, irritatie, verdriet, angst of noem maar op en ben je hierdoor minder blij met jezelf.. Ben je moe van het zorgen voor.. en wordt het tijd om aandacht aan jezelf te besteden? Lees dan verder…

 

Vanaf maandag 5 oktober a.s. start de online training “Zorg voor Ruimte”.  In deze online training kun je je in vijf weken laten begeleiden naar meer balans en energie voor jezelf.  Een training speciaal voor vrouwen. Om bewustwording, inzichten en tips te ontvangen. Om vijf weken lang geïnspireerd te worden via filmpjes en inzicht oefeningen, zodat je gaat leren meer balans in je leven te creëren, terwijl jij ook (gedeeltelijk) de zorg hebt  voor een dierbare naaste. Het doel van deze training is dat je na deze vijf weken:

  • bent gestopt met jezelf weg te cijferen
  • bewust bent van jou beperkende of vermogende overtuigingen
  • beter leert communiceren met je zelf en je omgeving
  • balans hebt gecreëerd in “zorgen voor anderen”en meer je eigen verlangens leeft
  • meer ruimte hebt gecreëerd voor jezelf.
  • in contact bent gekomen met gelijkgestemden

Meld je aan voor 15 september a.s. en betaal de EARLY BIRD prijs van €55,00. Voor aanmeldingen na 15 september geldt het normale tarief van € 95,-.

Wat kun je verwachten van dit unieke online programma?

Deze online-training bestaat uit 5 bewustwordingsvideo’s. Vijf weken lang deel ik tips, bewustwordingsoefeningen en communicatietools, die je niet alleen vooruit helpen op je pad als vrouw, moeder, werknemer, ondernemer, verzorgster en noem maar op.

In vijf stappen naar meer ruimte voor jezelf

Tijdens deze online training delen we ervaringen met elkaar en geef ik  – mede door mijn eigen ervaring als vrouw, partner, onderneemster, moeder, mantelzorgster – tips en inzichten door me op af te stemmen op verlangens die vrouwen hebben.

Via je mail ontvang je, verdeeld over 5 weken, de linkjes naar de 5 video’s. Deze video’s kun jij bekijken op een moment wanneer het jouw schikt en zo vaak als je wilt. Eventuele opdrachten kun je thuis uitwerken en via de besloten community kun je met gelijkgestemden je ervaringen delen.

Bonus als je je aanmeldt

Wanneer je je voor 15 september a.s. aanmeldt kun je gebruik maken van de EARLY BIRD prijs van € 55,00.

Ook is er een besloten community “Zorg voor Ruimte”. Deze online community is speciaal opgezet voor vrouwen die, ondanks hun zorgzame karakter, het beste uit zichzelf wensen te halen. Via deze besloten community is het mogelijk om in een veilige setting, met gelijkgestemden, ervaringen te delen en tips/advies van Monique te ontvangen, om je te leiden van een overleefstand naar LEVEN.

Zorg voor Ruimte

” Hoe zorg jij het beste voor jezelf en hou je ook je eigen leven in balans als je vrouw?

Kom je ook zo weinig aan jezelf toe om die dingen te doen, waar je energie van krijgt?  Hoe zorg je goed voor jezelf als kinderen of mensen om je heen zoveel van je vragen? Hoe neem jij je eigen ruimte in? En hoe zorg je dat oude patronen, emoties en overtuigingen jou en je omgeving niet belemmeren in je relatie als moeder, partner of werk?
Met de online-training “Zorg voor Ruimte” ga je onderzoeken wat voor jou wert. Dat lucht op en geeft je letterlijk en figuurlijk ruimte en energie voor jezelf.

Zorg voor Ruimte Een Online training speciaal voor vrouwen. Ontdek meer balans en energie in je leven. Meld je aan voor 15 september a.s. en betaal de EARLY BIRD PRIJS van € 55,00 i.p.v. € 95,00.

55,-

Misschien vind je dit ook interessant?

Online trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling