Zorg voor Ruimte

” Hoe zorg jij het beste voor jezelf en hou je ook je eigen leven in balans nu je mantelzorger bent?

Je hebt iemand in je omgeving die extra zorg nodig heeft vanwege een ziekte, of door problemen van welke aard dan ook. Daarnaast heb je ook nog een eigen leven zoals een gezin, je werk, onderneming, sport, hobby’s, vrienden etc. Hoe zorg je ook goed voor jezelf in deze situatie? Hoe neem jij je eigen ruimte in? En hoe zorg je dat oude patronen en overtuigingen jou en je omgeving niet belemmeren tijdens deze periode? Hoe geef je je schuldgevoelens plek?
Met de online-training “Zorg voor Ruimte” ga je onderzoeken wat voor jou werkt en word je ervan bewust wat jouw mogelijkheden zijn om meer balans in je eigen leven te creëren, terwijl je er ook voor een ander kunt zijn.

Ik nodig je uit!

Om je in twee weken te laten leiden naar meer balans in je leven en meer energie voor jezelf.  Om boodschappen. inzichten en tips te ontvangen. Om twee weken lang geïnspireerd te worden via filmpjes en inzicht oefeningen, zodat je gaat leren meer balans in je leven te creëren, terwijl jij ook de zorg hebt voor een dierbare naaste. Het doel van deze training is dat je na deze twee weken:

  • bent gestopt met jezelf weg te cijferen
  • beter communiceert met je zelf en je omgeving
  • balans hebt gecreëerd tussen je eigen verlangens (rekening houdend met je omgeving)
  • meer ruimte hebt gecreëerd voor jezelf.

De kosten voor deze online training zijn € 95,-.

Wat kun je verwachten van dit unieke online programma?

Deze online-training bestaat uit 5 bewustwordingsvideo’s met korte meditaties. Twee weken lang deel ik met jou boodschappen, meditaties en bewustwordingsoefeningen, die je vooruit helpen op je pad als mantelzorger en vooral als mens.

In vijf stappen naar meer ruimte voor jezelf

Voor deze online training heb ik 5 video’s opgenomen, waar ik – mede door mijn eigen ervaring als mantelzorgster tijdens het 11 jarig durende ziekteproces van mijn ongeneeslijk zieke man- me 100% op jouw situatie kan afstemmen en snap en voel wat jij als mantelzorger van het programma nodig zult hebben.

Via je mail ontvang je, verdeeld over 2 weken, de linkjes naar de 5 video’s. Deze video’s kun jij bekijken op een moment wanneer het jouw schikt en zo vaak als je wilt. Eventuele opdrachten kun je thuis uitwerken en via de besloten community delen.

Bonus als je je nu aanmeldt

Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je, wanneer je dit wenst, als bonus een gratis deelname aan de besloten online community. Deze online community is speciaal voor mensen die, ondanks de situatie waar ze zich in bevinden, toch het beste uit zichzelf wensen te halen. Via de besloten community is het mogelijk om in een veilige setting je ervaringen te delen, tips en advies van Monique te ontvangen en op een laagdrempelige manier in contact te komen met gelijkgestemden mantelzorgers die bereid zijn om te kijken naar zichzelf.

Online training Zorg voor Ruimte

95,-De Online training speciaal voor mantelzorgers. Bestaande uit 7 online trainingen, die -verdeeld over twee weken- via een link per mail worden aangeboden.

De kosten voor deze online training zijn €95,-

Misschien vind je dit ook interessant?

Online trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling