“Hoe vrij jij bent van je familiegeschiedenis?

  • Heb je een vraag / probleem over een relatie met iemand uit je omgeving, in je gezin, je partner, je werk, je gezondheid, of iets anders waar je meer inzicht in zou willen krijgen?
  • Ben je er klaar voor om oude patronen die niet meer versterkend voor je zijn los te laten?
  • Of wil je een nieuwe stap maken en twijfel je eraan of dit wel de juiste is?

Veel patronen ontstaan in onze eerste levensjaren. Vaak zijn deze overlevingsmechanismes al lang niet meer helpend. Ongewild krijgen we deze vanuit onze geschiedenis mee en geven we deze ook weer door aan onze volgende generatie.

Met behulp van een familieopstelling kun je op zielsniveau kijken naar jezelf en inzichten krijgen in issues waar je op dit moment tegen aanloopt. Vaak zijn  problemen terug te leiden naar onze eigen familiegeschiedenis. Door een familieopstelling worden verbanden helder en ontstaat er meer ruimte om patronen die niet meer versterkend voor je zijn te doorbreken. Met als doel je eigen plek weer in te kunnen nemen.

Na een inleiding over de achtergronden en uitgangspunten van familieopstellingen worden er, met behulp van representanten/toeschouwers, familieopstellingen gedaan. Als representant/toeschouwer ga je ervaren en voelen welke dynamieken er spelen en worden er verbanden blootgelegd die aan een specifiek probleem ten grondslag liggen.

Je kunt je zowel als representant/toeschouwer aanmelden voor een familieopstelling en je kunt ook zelf je eigen thema indienen. Voor het indienen van je eigen thema zijn extra kosten verbonden. We werken in een kleine veilige setting met maximaal 10 personen. Iedereen kan deelnemen aan een familieopstelling.

Ben jij ook klaar om met respect voor het verleden je eigen stappen te maken en in vrijheid je eigen leven te leven?

Wees dan welkom op 21 maart a.s. bij de introductie-opstellingenmiddag die plaats zal vinden in een dynamische,
creatieve en veelzijdige ontmoetingslocatie  van “Pakhuis Dekker“.
Tijd:       13.30uur – 17.00uur
Locatie: Holleweg 100, Heiloo
Prijzen zijn incl. koffie/thee en lekkers.

Opstellingenmiddag 21 maart a.s.

70,00
  • Als toeschouwer inclusief je eigen thema indienen

Opstellingenmiddag 21 maart a.s.

30,00
  • Als toeschouwer