Wees er snel bij want er is beperkt plek.  
Lieve vrouwen,

Voor a.s. zaterdagmiddag zijn er nog een paar plekjes beschikbaar voor vrouwelijke representanten, tijdens de opstellingenmiddag die van 14:00 – 17:00uur plaatsvindt in het Karmel Klooster te Egmond aan de Hoef! 

Ben jij bereid om je schaduwkanten te ontmoeten en in het licht te zetten? Vind je het leuk om jezelf te ontmoeten in een kleine en veilige setting, met vrouwen onder elkaar? Om te werken aan die thema’s die we allemaal herkennen als vrouw? Wil je je zachte, liefdevolle kracht ontmoeten? Zorg dan dat je er zaterdagmiddag bij bent !!! We hebben maar beperkt plek, dus wees er snel bij.

De familieopstellingen in combinatie met energetisch werk zijn intens en bekrachtigend. We werken met de energie van het moment. Dit is “De manier” om jezelf te empoweren en om als vrouw het beste uit jezelf te halen !!!

Voor  €35,00 kun je je nu nog aanmelden.

locatie: KARMELKLOOSTER – Herenweg 269 – Egmond aan de hoef
Tijd: inloop vanaf 13:45uur / We starten stipt om 14:00 – ca. 17:00 met opstellingenwerk
Parkeren voor de slagboom op het terrein van het klooster – Wanneer de parkeerplaats vol is bij het Karmelklooster, zijn er nog enkele parkeerplekken aan de Herenweg vlak bij de ingang aan de rechterkant.

Wees welkom als je er, als vrouw, echt klaar voor bent om te gaan staan voor wie je bent !!!

Hartelijke groet,

Nancy van der Zee en Monique Tervoort

Opstellingenmiddag 25 mei a.s.

35,00
  • Representant / Toeschouwer