Hoe was 2019 voor jou?
Zijn er ook jou zo veel ontwikkelingen geweest het afgelopen jaar?

Het was voor mij een zeer bewogen jaar.. met storm, tegenwind, voor de wind, regen, zon, warmt, kou en vooral steeds meer liefde voor mezelf. Al met al een jaar dat me zo enorm veel verdieping en inzichten heeft gebracht.
Met mijn gecreëerde positie zonder eigen woonplek en mensen in de buurt die niet altijd begrepen waar ik mee bezig was. Hoe makkelijk ligt oordeel dan op de loer. Besef ik me eens te meer dat de roep van je ziel volgen om lef vraagt. 

Het wordt tijd dat we een nieuwe wereld gaan creëren waarvoor we hier gekomen zijn en waarvan ik weet dat vele mensen deze roep horen, maar er nog niet altijd naar durven te handelen.  Het heeft me doen beseffen dat we elkaar pas werkelijk echt kunnen ontmoeten op de grens van ons zelf in contact met elkaar. Het is een kwetsbaar stuk waar we zorgvuldig en met respect mee om hebben te gaan.

Dat ik mijn pad steeds meer zie ontvouwen maakt me alleen maar nederig en dankbaar. Het heeft me opengezet om nog meer nieuwe wegen te ontdekken. Een pad die ik in het verleden vaak alleen heb gelopen.. Al besef ik me hoe fijn het is wanneer ik met gelijkgestemden dit pad kan lopen. 

Het nieuwe jaar brengt voor mij vanuit mijn werk veel mooie activiteiten op het gebied van verbinding vanuit zoveel hoeken.  De Sisterhoodcircles is alvast een feit. En er borrelt zo ontzettend veel meer in mij, dat ik er zeker van ben dat deze ook de vorm gaan krijgen in 2020. Focus op waar ik/jij/wij naar toe wil.. om in vrijheid ons eigen pad te gaan..

Ik wens je veel ruimte en ontdekkingen toe het aankomende jaar. Laten we vanuit zelf zorg, zorgen voor elkaar en er samen een liefdevol en fantastisch 2020 van maken! Fijne jaarwisseling!

liefs Monique Tervoort ❤️