Vrouwen hebben elkaar nodig om elkaar te ondersteunen. De tijd is aangebroken dat we in onze kracht als zusters naast elkaar mogen staan om onze vrouwelijkheid te vieren.

Verwacht jij ook zo vaak veel van jezelf? Aandacht voor je gezin, werk, opleidingen, en noem maar op. Maar hoe we met ons lijf, gevoelens en emoties omgaan, zijn we soms vergeten. Door ons drukke bestaan leven we vaak in ons hoofd waardoor we met gemak het gevoel met ons zelf kwijt raken. Stress, lusteloosheid of oververmoeidheid ligt hierdoor makkelijk op de loer. De Sisterhoodcircles hebben als doel je vrouwelijkheid te voeden door verbinding met elkaar. Verbinding met als doel: Uitspreken wat je hebt te zeggen. Nog beter voor jezelf opkomen. In openheid delen, om met elkaar groei tot stand te brengen en jezelf met nog meer respect te behandelen in de ontmoetingen met anderen.

Vanaf 11 januari zal het Sisterhoodcirclesprogramma 1.0 van start gaan. Een programma door vrouwen, voor vrouwen.

7 x een middag met iedere maand een gastpreker/trainer die het beste van zichzelf met jou komt delen.
Hierdoor is een krachtig en afwisselend programma ontstaan, die je zeker aan zal spreken.

Vanuit verschillende invalshoeken ga je ontdekken welk potentieel er nog verborgen zit in jou. Je wilde, je zachte, je liefdevolle, je krachtige, uitdagende, aangepaste, onaangepaste en noem maar op hoeveel kanten er nog verborgen zitten in jou. We gaan die delen ontmoeten die gezien mogen worden.

Dit doen we op een speelse en grensverleggende manier. En jij bepaald hoe grensverleggend jij jouw lat legt.
Versterk je intuïtie en ga met vertrouwen in jezelf en met elkaar ontdekken welk potentieel er nog verborgen zit in jou. De laatste middag van dit programma hebben we een bijzondere afsluiting. Deze middag zal er werkelijk duidelijk worden wat deze training jou heeft gebracht.

Ben jij er klaar voor om alle kanten van jezelf te ontdekken? Werkelijk jezelf te ontmoeten? Samen te komen met gelijkgestemden? Vriendschappen te sluiten. Uit je hoofd naar je hart, om nog meer contact te maken met je VrouwZijn.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die in 2020 plaats zullen vinden? Meld je dan aan voor onze FB-pagina.

We zien je graag.. ❤️

SISTERHOODPROGRAMMA 2020:
Tijdens het “1e Sisterhoodprogramma” ga je het beste van de gasttrainers en Monique ontvangen, de expertises van mooie krachtige trainsters worden met je gedeeld, waardoor we een heel gevarieerd programma aan kunnen bieden.

Maak gebruik van de introductiekorting die uitsluitend geldt voor de sisterhoodcircle die start op 11 januari 2020 en betaal € 555,- (i.p.v. € 777,-).

Wat/Wie kun je verwachten tijdens de “Sisterhoodcircle 1.0”:
* 11 januari 2020 – “Opening van de Sisterhoodcircle – ” – Monique Tervoort
* 15 februari 2020 – “Kracht van het Benoemen” – Carolien Buter
* 14 maart 2020 – “ Wet van aantrekkingskracht en Vibratie”  – Nancy v.d. Zee 
* 11 april 2020 – “Verbinding met de Bron” – Michelle Vergeer
* 23 mei 2020 – “Heling door Klankschalen” Astrid van Amerongen
* 20 juni 2020 – “Zelfliefde”- Bernadette van der Doorn – de Graaf
* 11 juli 2020 – “De kracht van vrouwen” – special guest (speciale afsluiting van dit intense en voedende sisterhoodprogramma).

thema’s die het aankomende jaar voorbij zullen komen zijn:

Intuïtieve ontwikkeling – Kracht van het hart – Wheel of Consent – Wet van aantrekking – helende Intimiteit/Sexualiteit – Heling door klankschalen – Vrouwenlijnopstellingen – Schaduwwerk – Familieopstellingen – Vrouwelijk empowerment.

Sisterhoodcircleprogramma 2020

555,00
  • 7 x een middag, verzorgt door krachtige trainers, die het beste van zichzelf met jou delen.