Vrouwen hebben elkaar nodig om elkaar te ondersteunen. De tijd is aangebroken dat we in onze kracht als zusters naast elkaar mogen staan om onze vrouwelijkheid te vieren.

Verwacht jij ook zo vaak veel van jezelf? Aandacht voor je gezin, werk, opleidingen, en noem maar op. Maar hoe we met ons lijf, gevoelens en emoties omgaan, zijn we soms vergeten. Door ons drukke bestaan leven we vaak in ons hoofd waardoor we met gemak het gevoel met ons zelf kwijt raken. Stress, lusteloosheid of oververmoeidheid ligt hierdoor makkelijk op de loer.

De Sisterhoodcircles hebben als doel je vrouwelijkheid te voeden door de verbinding met elkaar. Met als doel: Transparante communicatie om nog beter voor jezelf op te komen. In openheid delen met elkaar, om vanuit respect voor jezelf en de ander, groei tot stand te brengen in de ontmoeting met elkaar.

Vanaf 16 mei a.s. zal het online Sisterhoodcirclesprogramma 2.0 van start gaan. Een programma door vrouwen, voor vrouwen.

7 x een middag waarin we maandelijks online samenkomen en waarin diverse gastsprekers worden uitnodigt, om het beste van zichzelf met jou te komen delen. Hierdoor is een krachtig en afwisselend programma ontstaan, die je zeker aan zal spreken.

Vanuit verschillende invalshoeken ga je ontdekken welk potentieel er nog verborgen zit in jou. Je wilde, je zachte, je liefdevolle, je krachtige, uitdagende, aangepaste, onaangepaste en noem maar op hoeveel kanten er nog verborgen zitten in jou. We gaan die delen ontmoeten die gezien mogen worden.

Dit doen we op een speelse en grensverleggende manier. En jij bepaald hoe grensverleggend jij jouw lat legt.
Ontdek de ruimte en energie in jezelf, versterk je intuïtie en ga met vertrouwen in jezelf, met elkaar ontdekken welk potentieel er nog verborgen zit in jou. De laatste middag zal er werkelijk duidelijk worden wat deze training jou heeft gebracht. I.v.m. het coronavirus zal deze training zolang het nodig is online plaatsvinden. In afstemming hopen we fysiek samen te komen op een moment die met elkaar wordt bepaald.
Deze training zal vanuit vrouwelijke energie organisch vorm worden gegeven. Om aan deze training mee te kunnen doen wordt flexibiliteit verwacht.

Ben jij er klaar voor om alle kanten van jezelf te ontdekken? Werkelijk jezelf te ontmoeten? Samen te komen met gelijkgestemden? Vriendschappen te sluiten. Uit je hoofd naar je hart, om nog meer contact te maken met je VrouwZijn. Zodat we vanuit Eenheid de liefde in de wereld kunnen verspreiden.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die in 2020 plaats zullen vinden? Meld je dan aan voor onze FB-pagina.

We zien je graag.. ❤️

SISTERHOODPROGRAMMA 2020:
Tijdens het “2e Sisterhoodprogramma” ga je het beste van Monique en gasttrainers ontvangen. De middagen zullen online en indien mogelijk tijdens fysieke bijeenkomsten plaatsvinden, waardoor we met deze Sisterhoodcircle een heel gevarieerd programma aan kunnen bieden.

Data van de bijeenkomsten “Sisterhoodcircle 2.0”:
* 16 mei
* 13 juni 2020
* 18 juli 2020
* 15 augustus 2020
* 19 september 2020
* 17 oktober 2020
* 21 november 2020

thema’s die het aankomende halfjaar voorbij zullen komen zijn:

Intuïtieve ontwikkeling – Kracht van het hart – Wheel of Consent –  Vrouwenlijnopstellingen – Schaduwwerk – Familieopstellingen – Contact met je missie

Sisterhoodcircleprogramma 2020 2

555,00
  • 7 x een online trainingsmiddag, verzorgt door Monique Tervoort en gasttrainers.