3 bijeenkomsten – Voor vrouwen – Door vrouwen..

De wereld is met een rap tempo aan het veranderen. Het vraagt op vele vlakken een andere manier van aanpak. Er is veel te doen. En ik besef me steeds meer dat wij als vrouw hier een belangrijk aandeel in kunnen bijdragen. Het wordt tijd dat we gaan neerzetten en belichamen waarvoor we hier gekomen zijn.

Heb je enig idee hoeveel voeding we als vrouw kunnen brengen en halen uit het contact met vrouwen onder elkaar? Wat als de tijd is aangebroken dat we als vrouwen naast elkaar kunnen staan om vrouwelijk ondernemerschap vorm te geven? Hoeveel kunnen we nog meer tot stand brengen wanneer we ons vanuit authenticiteit en kracht verbinden met elkaar? Wat als we al zoveel potentieel in ons hebben waar we in het verleden zo goed in waren; zorg voor anderen. En wat als het nu de tijd is, dat we vanuit zelf zorg dat neer gaan zetten wat er in de wereld nodig is?

Vanaf zaterdag 22 februari start de tweede Sisterhoodcircle van dit jaar. Deze keer komen we 3 zaterdagmiddagen samen in februari, maart en april. Wederom met vrouwen onder elkaar die al bekend zijn met persoonlijke ontwikkeling en reflecteren op hun eigen handelen. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we werkelijk op een diepere laag verbinden met elkaar. Vanuit openheid, kwetsbaarheid en transparantie. We maken gebruik van de flow en onze intuïtie. Door middel van energiewerk gaan we deze drie middagen ontdekken wat werkelijk verbinden is met alles wat is. 

Tijdens de 3 live bijeenkomsten en via de besloten online community hebben deze drie maanden contact met elkaar. Bekrachtig elkaar, support elkaar zodat we als vrouwen kunnen laten voelen hoe we nog meer die dingen vorm kunnen geven waarvoor we hier gekomen zijn. Een stap naar heelheid, die niet alleen voor ons vrouwen een stap naar een nieuwe wereld is, maar ook juist mannen de gelegenheid geeft dat te gaan doen waar hun hart ligt.

– Ga dat wat jij vorm wilt geven neerzetten
– Ont-moet..
– Kom samen met gelijkgestemden
– Sluit vriendschappen
– Voed jezelf en elkaar met de zachte krachtige vrouwelijke energie

Uit je hoofd vanuit je hart, om van daaruit in verbinding te zijn met de ruimte en energie in jezelf.

Deze Sisterhoodcircle is vooral bedoeld voor vrouwen die ervaring hebben met persoonlijk proceswerk en/of persoonlijke ontwikkeling. Juist vrouwen die werkzaam zijn als coach of werken met groepen zijn zeer welkom om te verbinden met ons. 

Startdatum: 22 februari a.s. ( opvolgende middagen zijn 21 maart en 18 april a.s.)
Locatie: de Berkeley te Bergen
Tijd: 13.30 uur – 17.30uur
Kosten: € 333,-

Deze training wordt verzorgt door Monique Tervoort.

In samenwerking met gasttrainsters zal het programma worden vormgegeven.

Sisterhoodcircle 2.0

333,00 incl btw
  • 3 Sisterhoodbijeenkomsten – Voor vrouwen, door vrouwen – 22 februari/21 maart/18 april

Er is nog tot vrijdag 10 januari mogelijkheid om je voor de laatste plekjes van het halfjaar programma van de sisterhoodcircles 1.0 op te geven die a.s. zaterdag 11 januari start.
In tegenstelling tot de tweede Sisterhoodcircle zal deze circle voor iedereen toegankelijk zijn en wie interesse heeft in  persoonlijke groei en op een speelse en grensverleggende manier meer zelfliefde wil ontwikkelen.Mede door de samenwerk8ng met gasttrainsters is er een zeer afwisselend en krachtig programma ontstaan waarin iedere trainster het beste van zichzelf met jou komt delen.

Meld je vandaag nog aan en maak gebruik van de zeer aantrekkelijke introductiekorting die alleen voor deze eerste circle van toepassing is.

Voor meer informatie over het programma zie de website: Sisterhoodcircle 1.0