Sisterhoodcircles.

” In verbinding met jezelf, met vrouwen om je heen, om je eigen ruimte in te nemen, je wensen helder te hebben en je energie terug te vinden”

Een moment vinden voor jezelf, naar jezelf kijken, naar jezelf luisteren en vanuit je gevoel dat wat je wil neer te zetten in de wereld. Bij de Sisterhoodcircles vinden we het belangrijk dat je je vrij voelt om je eigen heelheid te (laten) zien. Een nieuwe wereld te creëren vanuit vrouwelijk leiderschap.
Daarom zorgen we voor een breed scala aan trainingen die afgestemd zijn op jou behoeften.

Sisterhoodcircles is in 2019 opgezet door Monique Tervoort.
Door de vele vrouwen die zij niet alleen in haar privéleven, maar ook tijdens trainingen of in haar praktijk ontmoette, besefte ze hoe vaak vrouwen nog steeds te veel alleen lopen te worstelen om vanuit de vrouwelijke kracht te creëren. We leven in een bijzondere tijd op dit moment. De wereld beweegt van een de ene dimensie naar de volgende dimensie. Veel mensen voelen dat het anders mag op vele vlakken in het leven. Veel mensen voelen dat de manier van werken en leven zoals we dat voor een lange tijd hebben gedaan anders mag. En juist hierin is het vrouwelijk leiderschap essentieel.   

Het potentieel van vrouwelijk leiderschap.. onze wijsheid, onze intuïtie, onze kracht, onze liefde, zorgzaamheid en noem maar op. Gelukkig merken we dat er al veel vrouwen hebben gewerkt aan zichzelf, waardoor steeds meer vrouwen weer in contact komen of zijn gekomen met deze delen in zichzelf. De geschiedenis en de positie van vrouwen in onze maatschappij heeft er lange tijd voor gezorgd, dat veel vrouwen zich nog te vaak klein hebben gehouden. Nog te vaak hebben meebewogen met de omgeving zoals dat decenia lang van vrouwen verwacht werd. Maar het is tijd mooie vrouwen.. Het is tijd om te gaan staan. Om krachten te bundelen en met elkaar de wereld te veranderen. 

Heb jij enig idee hoeveel vrouwelijke kracht verloren is gegaan door aangepast gedrag? Hoe vaak vrouwen zich in het mannelijke ego stuk hebben gehesen, of hun eigen grenzen hebben genegeerd? Als wij werkelijk contact hebben met onze vrouwelijke kracht, die overigens niet alleen vrouwen in zichzelf heben, functioneren we als mens heel anders dan wat we nu vaak zien. Mensen die vanuit vrouwelijke kracht functioneren weten wat nodig is om vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven en te ondernemen. Hoe we fysiek en geestelijk grenzen moeten bewaken. en verantwoordelijkheid weten te nemen voor hun eigen leven en door te voelen dat we vrij om onze eigen weg te gaan.

Sisterhoodcircles is opgezet om vanuit vrouwelijk leiderschap mensen samen te brengen. Sisterhood-trainingen zorgen ervoor dat we onszelf kunnen spiegelen, bekrachtigen en voeden met mensen onder elkaar. Thema’s als “Verbinden”, “Zielsverlangens leven”, “Levensenergie terugvinden”, elkaar “Ontmoeten” op de grens van jezelf en de ander, “Sexualiteit” en noem maar op.  Regelmatig zullen gasttrainers, die verbonden zijn aan de Sisterhoodcircles, hun expertise met jullie delen. Veelal geleid door vrouwen die stuk voor stuk, soms door harde  lessen van het leven, hun plek hebben gevonden in de maatschappij en de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven hebben genomen. Vrouwen die weten wat hun kracht en ook hun kwetsbaarheid is. Ik ben zeer dankbaar dat juist deze vrouwen zich hebben verbonden met ons.
Vanuit “zelfliefde” onze kracht verspreiden.. De aarde is er klaar voor. De tijd dat we de handen ineen slaan en samen komen.
Om e
lkaar vanuit onvoorwaardelijke liefde te steunen en te bekrachtigen en als zusters naast elkaar staan om onze vrouwelijkheid te vieren.
Lieve vrouwen.. Wij zijn de creatieve bron van het leven.. Laten we hier trots op zijn.
Monique Tervoort

AGENDA: