Sisterhoodcircles.

” In verbinding met jezelf, met vrouwen om je heen, om je eigen ruimte in te nemen, je wensen helder te krijgen en je energie terug te vinden”

Een moment vinden voor jezelf, om naar jezelf te kijken, naar jezelf te luisteren en te voelen wat wil je en hoe je dat wil gaan doen. Bij de Sisterhoodcircles vinden we het belangrijk dat je je vrij voelt om je eigen heelheid te (laten) zien. Daarom zorgen we voor trainingen die afgestemd zijn op jou behoeften.

Sisterhoodcircles is in 2019 opgezet door Monique Tervoort.
Door de vele vrouwen die zij niet alleen in haar privéleven, maar ook tijdens trainingen of in haar praktijk ontmoette, besefte ze hoe vaak vrouwen nog steeds te veel alleen lopen te worstelen en met zichzelf in de knoop raken. We leven in een bijzondere periode op dit moment. De wereld beweegt van een de ene dimensie naar de volgende dimensie. Veel vrouwen zijn zich steeds meer bewust van het oude leven en het leven in een nieuwe tijd. We kunnen blijven voldoen aan het beeld wat we in de loop van de geschiedenis van onszelf hebben gecreëerd. Geconditioneerd gedrag, noem ik dit.. Om in ieder geval in contact te kunnen blijven met een wereld waarin het risico schuilt jezelf te verliezen. 

Er zit zoveel potentieel in vrouwen.. onze wijsheid, onze intuïtie, onze kracht, onze liefde, zorgzaamheid en noem maar op. Alleen zijn er steeds minder vrouwen die nog volledig contact kunnen maken met deze delen in zichzelf. De geschiedenis en de positie van vrouwen in onze maatschappij heeft er lange tijd voor gezorgd, dat veel vrouwen zich nog te vaak kleiner maken dan nodig is. Door met daadkracht vanuit onze mannelijke kracht door het leven te gaan, putten we onszelf uit en raken we steeds verder van onszelf en onze zielsverlangens verwijderd.

Heb jij enig idee hoeveel vrouwen de weg naar zichzelf zijn kwijtgeraakt in onze westerse maatschappij? Hoe onze vrouwelijke kracht verloren is gegaan door aangepast gedrag? Hoe vaak vrouwen zich in het mannelijke ego stuk hebben gehezen, of hun eigen grenzen hebben genegeerd? Als wij werkelijk contact maken met onze vrouwelijke kracht, functioneert een krachtige vrouw heel anders dan wat we nu vaak zien. Krachtige vrouwen weten wat nodig is om onvoorwaardelijke liefde te laten stromen. Krachtige vrouwen weten hoe ze fysiek en geestelijk hun grenzen moeten bewaken. Krachtige vrouwen nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en voelen zich vrij om hun eigen weg te gaan.

Sisterhoodcircles is opgezet om vrouwen samen te brengen. Sisterhood-middagen zorgen ervoor dat we onszelf kunnen spiegelen, bekrachtigen en voeden met vrouwen onder elkaar. Thema’s als “Verbinden”, “Je Zielsverlangens leven”, “Levensenergie terugvinden”, elkaar “Ontmoeten” op de grens van jezelf en de ander, “Sexualiteit” en noem maar op.  Regelmatig zullen gasttrainers, die aangesloten zijn bij de Sisterhoodcircles, hun expertise met jullie delen. Vrouwen die stuk voor stuk, soms door harde  lessen van het leven, hun plek hebben gevonden en de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven hebben genomen. Vrouwen die weten wat hun kracht en ook hun kwetsbaarheid is. Ik ben zeer dankbaar dat juist deze vrouwen zich hebben verbonden met de Sisterhoodcircels. 
De tijd om in onze kracht te staan en onze “zelfliefde” verspreiden is gekomen lieve vrouwen.. De aarde is er klaar voor. Het wordt tijd dat we de handen ineen gaan slaan en samen komen.  Om elkaar te steunen en als zusters naast elkaar te staan. Om onze vrouwelijkheid te vieren.
Lieve vrouwen.. Wij zijn de creatieve bron van het leven.. Laten we hier trots op zijn..
En laten we vooral voor onszelf en elkaar gaan staan.
Monique

AGENDA: