– Ervaringen van klanten –

“Omdat zij echt is, no nonsens, what you see is what you get”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Met respect behandeld en op een fijne manier geholpen om verder te komen”

– Ervaringen van klanten –

“Zij heeft het vermogen om een veilige en stimulerende omgeving te creëren zodat je bereid bent om te leren”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Een professionele en persoonlijke aanpak”
________________________________

– Ervaringen van klanten –

“Met de nodige levenservaring die zij heeft, begrijpt ze mij als geen ander”

– Ervaringen van klanten –

“Monique heeft een onvoorwaardelijke geloof in de kracht van mensen”

– Ervaringen van klanten –

“Monique heeft mij in diverse gesprekken in alle rust en warmte teruggegeven wat er al in me zat, maar waar ik tot op dat moment (nog) geen oog voor had”

Trainingen.

Alle trainingen vinden vanaf 2022 alleen nog fysiek plaats in de praktijk te Egmond aan den Hoef of op andere trainingslocaties. Trainingen hebben als doel, bewustwording te creëren en te leren van elkaar. Hoe neem jij meer je verantwoordelijkheid voor je eigen leven in welke context dan ook. Kom erachter hoe jij de dingen doet die je doet en wat je hiermee wenst te bereiken?
Tervoort Training en Coaching

Wellicht herken je dit.. moeite om balans te vinden voor jezelf in je werk en/of privé. Of misschien heb je een gezin en kost het je moeite om tijd voor jezelf te reserveren en vindt je de zorg voor anderen belangrijker en plaats je jezelf elke keer op de tweede plaats. Of hoe zou het zijn als jij als ondernemer meer je eigen ruimte in kan innemen i.p.v. zo veel energie te steken in je eigen bedrijf. Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar durf je niet werkelijk in je eigen licht te gaan staan. Te gaan doen wat jij werkelijk hebt te doen waardoor je moeiteloos de balans tussen dat wat je zo lief is houdt? Kom volledig tot bloei, vindt wegen die ervoor zorgen dat je energie weer kan stromen .

Welk effect heeft mijn handelen

Heel vaak kijken we naar de omstandigheden om ons heen en zeggen dat dit er de oorzaak van is om niet werkelijk onze eigen ruimte te nemen. Maken er een verhaal van dat een ander ons ervan weerhoudt om werkelijk datgene te gaan doen waar we naar verlangen. Maar is dit ook zo? Houd de buitenwereld ons ten alle tijde gevangen, of zijn het overtuigingen en patronen die ons ervan weerhouden om dat leven te leven waar we werkelijk van dromen? Hoe vaak maak jij de weg naar binnen? Hoe vaak kijk jij werkelijk wat jouw aandeel is in jouw situatie? Hoe zou het zijn als jij eindelijk die dingen kan gaan doen, die je vanuit het diepst in je hart graag wilt doen?

Aan de slag met een training

Ook is het mogelijk om een training specifiek afgestemd op een bepaalde doelgroep in jouw organisatie of in een bepaalde context te organiseren. De training werkt zoals hierboven beschreven, en zal specifiek ingaan op thema’s om een stuk bewustwording of persoonlijke ontwikkeling tot stand te kunnen gaan brengen.

Hoe zorg jij voor jouw balans en energie wanneer je mantelzorger bent?

Je hebt een jong gezin, en een partner die zorg nodig heeft door een ziekte of door fysieke problemen of werk je in de zorg? Hoe blijf je ook jezelf op nummer 1 zetten en zorg je in deze situatie ook goed voor jezelf?

Hoe neem jij je eigen ruimte in en zorg je dat oude patronen en overtuigingen jou en je omgeving niet belemmeren tijdens deze intensieve periode? Door een kun je onderzoeken en wordt je je ervan bewust wat je beperkende patronen en overtuigingen zijn om werkelijk jouw ruimte in te nemen.

Welke ruimte is er voor jouw als ondernemer?

Stel je voor je hebt je eigen onderneming. Je bent vol van je eigen bedrijf. Je bent gedreven, hebt inspiratie en werkt dag en nacht om jouw passie te leven. Je geniet en wordt er blij van om jouw grote droom te leven. En toch.. Na de onrust die er was tijdens de coronaperiode ben je het overzicht en je zin in het ondernemen kwijt geraakt.

Je merkt dat je jezelf minder tijd meer gunt om te sporten of andere leuke activiteiten te ondernemen. En voor je het weet ben je de balans kwijtgeraakt, waardoor je meer in een overleefstand in plaats van leef stand bent beland. Hoe vindt jij de balans terug in je werk en privéleven.

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?