Als ondernemer in balans

“Als ondernemer kan het gebeuren dat je door externe omstandigheden het overzicht bent kwijtgeraakt”

Hoe vaak loop jij achter de feiten aan te hollen als kleine zelfstandige in de detailhandel of MKB? Niet alleen de vele uiteenlopende werkzaamheden die op je komen schouders rusten kunnen je uit balans halen, ook privé ontstaan er wel eens situaties die doorwerken in je bedrijf. Te denken valt aan externe  gebeurtenissen zoals Corona, een scheiding, ziekte en noem maar op. Een aanleiding die zomaar de oorzaak kan zijn dat je het overzicht in je onderneming bent kwijtgeraakt, waardoor administratieve zaken zijn blijven liggen of een blok aan je been zijn geworden.

Mis je overzicht, structuur bij jezelf en voel je je hierdoor gestrest en heb je het idee dat de werkzaamheden op de achtergrond vast beginnen te lopen? Zou het je wat opleveren als jij meer structuur en overzicht gaat creëren, waardoor jij zowel zakelijk als in je privéleven meer balans vindt zodat jij met minder kopzorgen rondloopt? Maak dan kennis met de training “Ondernemers in Balans”.

Op vrijdag 11 november start deze boeiende training voor ondernemers die handvatten mee willen krijgen om bewust te worden van het handelen als ondernemer en wat jij kunt doen om het overzicht terug te vinden. Samen met gelijkgestemde ondernemers, die net zoals jij tegen blokkades aanlopen in hun werk en priveleven zul je gemotiveerd worden om je leven weer op de rit te krijgen.
Je leert met simpele aanpassingen of tips je zaken weer op orde te krijgen, zodat je vanuit een ontspannen houding, met meer rust in je kop, je werkzaamheden en taken kunt oppakken.

Ben je de laatste tijd het overzicht kwijt geraakt? Heb je heftige gebeurtenissen achter de rug die er voor hebben gezorgd dat je bepaalde dingen op werkgebied uit het oog bent verloren, of kun je gewoon structuur gebruiken? Geef je dan op voor deze boeiende training.

Handige tips

Tijdens deze training geef ik je tips, in combinatie met NLP methodieken, om bewust te worden van jouw valkuilen tijdens het uitoefenen van je werkzaamheden in jouw onderneming. Het word je gauw duidelijk wat je los moet laten, aan welke activiteiten je meer aandacht heb te besteden en wat je opnieuw hebt op te starten. Heel vaak liggen er in het verleden antwoorden verborgen, die jouw ondersteunen in je proces nu.

Eventueel kun je je, bij opgave voor deze training, tegen een speciaal uurtarief van € 50,- excl. btw gebruik maken van mijn expertise om je te ondersteunen bij praktische zaken om orde op zaken te stellen. Ik sta je dan tijdelijk, persoonlijk bij, tijdens taken of werkzaamheden in je bedrijf, waar je momenteel in vast loopt. Om weer orde op zaken te stellen, structuur aan te brengen, of om bijvoorbeeld weer een overzichtelijke boekhouding te creëren, waardoor je nadien zelf de draad weer met meer gemak op kunt pakken.

Ontdek om weer met meer plezier je werk te doen en hervindt je energie, die nodig is voor een succesvolle onderneming.

Overzicht & Balans

Na deze training ga je overzicht en balans ervaren m.b.t. de werkzaamheden in je bedrijf. Je achterstand in management/administratieve werkzaamheden kun je hebben opgepakt en opgelost en je zult merken dat je met meer energie weer vanuit een nieuw perspectief plannen leert maken voor jouw toekomst, je bedrijf en vooral als mens.

De training vindt plaats in mijn praktijk in Egmond aan den Hoef. Er is plek voor maximaal 4 personen.
Start: vrijdag 11 november en (25 nov en 9 dec) van 10.00 – 17.00uur en is incl. lunch en koffie/thee en lekkers.
Kosten 695,- excl. btw.

Wil je meer informatie of je aanmelden?

 

Ja, neem contact met mij op

Misschien ook interessant?

Online Trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling