Zit je in een overlevingsmodus? Loop je vast omdat je moeite hebt om je tijd goed te verdelen? Voel je je gestrest en gaat hierdoor ook de communicatie met mensen om je heen moeizamer? Of loop je misschien rond met emoties zoals boosheid, irritatie, verdriet, angst of noem maar op en ben je hierdoor minder blij met jezelf.. Ben je moe van het zorgen voor.. en wordt het tijd om aandacht aan jezelf te besteden? Lees dan verder…

 

Vanaf zaterdag 5 november a.s. start de training “Zorg voor Ruimte”.  Tijdens deze training kom je 3 zaterdagen achter elkaar samen om inzichten te krijgen hoe je meer balans en energie voor jezelf kunt creëren.  Een training speciaal voor mensen die werken in de zorg of zorgdragen voor anderen. Om bewustwording, inzichten en tips te ontvangen. Tijdens deze 3 zaterdagen krijg je en doe je samen oefeningen i.c.m. opdrachten en familieopstellingen.
Het doel van deze training is dat je na deze 3 weken:

  • bent gestopt met jezelf weg te cijferen
  • bewust bent van jou beperkende of vermogende overtuigingen
  • beter leert communiceren met je zelf en je omgeving
  • balans hebt gecreëerd in “zorgen voor anderen” en meer verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven
  • meer ruimte hebt gecreëerd voor jezelf.
  • in contact bent gekomen met gelijkgestemden

Wat kun je verwachten van deze training?

3 weken lang deel ik tips, bewustwordingsoefeningen en communicatietools, die je vooruit helpen op je pad wanneer je werkt in de zorg of mantelzorg(ster) bent.
We kijken vooral naar jou als mens i.p.v. dat de aandacht op de ander is gericht.

In 3 stappen naar meer ruimte voor jezelf

Tijdens deze training delen we ervaringen met elkaar en geef ik  – mede door mijn eigen ervaringen die ik heb opgedaan als mantelzorgster – tips en inzichten door me op af te stemmen op jou.

Zorg voor Ruimte

” Hoe zorg jij het beste voor jezelf en hou je ook je eigen leven in balans als je werkt in de zorg of mantelzorger bent?

Met de training “Zorg voor Ruimte” ga je onderzoeken wat voor jou werkt. Dat lucht op en geeft je letterlijk en figuurlijk ruimte en energie voor jezelf.

De training vindt plaats in mijn praktijk in Egmond aan den Hoef
Er is plek voor maximaal 4 personen
Start zaterdag 5 november (12 en 19 nov) a.s. 3 achtereenvolgende weken van 10.00 – 17.00uur en is incl. lunch en koffie/thee en lekkers
en kost € 695,- voor 3 zaterdagen.

Wil je meer informatie of en je aanmelden voor de training?

Ja, neem contact met mij op

Misschien vind je dit ook interessant?

Online trainingen
Los consult
Familieopstelling
BARS behandeling