Prachtige krachtige vrouw.. Durf jij uit je schaduw te komen? Jezelf werkelijk te laten zien met alles wat er in je zit? Misschien herken je het wel, dat je je jaren kleiner heb gemaakt. Het was lekker makkelijk, toch? In de schaduw blijven zitten, zonder dat iemand je opmerkte. Je hield je mond, terwijl je zo vaak veel had te zeggen. Terwijl je zoveel voelde, hield je het verborgen in jezelf. Als een lopend expansievat, waarin zo veel emoties verscholen zaten.

Herken je het.? Zo’n innerlijk diep verlangen om uit je schaduw te stappen? Om al die stukken tot bloei te laten komen, die diep verscholen liggen in jezelf. Om stukken van jezelf in te kunnen sluiten, die zo graag gezien willen worden.. Zodat je kunt stoppen om hard te blijven werken om een stukje waardering en/of respect van de ander te zoeken in je buitenwereld. Waarom niet er mee stoppen om je iedere keer kleiner te maken, terwijl er zoveel potentie en kracht in je zit.  

Hoe zou het voor je zijn.. Om werkelijk die verlangens te leven. Je stem liefdevol te laten horen. Zonder oordeel. Met gedrag dat past bij je gevoel. Bewust zijn, van wat je waard bent. Om de onvoorwaardelijke liefde te leven., zoals liefde bedoeld is.  Ook al is het een weg van vallen en opstaan,  kom je uiteindelijk op een punt dat het je niet meer zo veel kan schelen wat een ander van je vind. Soms moeten we eerst alles verliezen, voordat we beseffen wat we waard zijn. Om onszelf te gunnen, dat te doen, waar we hiervoor gekomen zijn. En als het aan mij ligt, groeit ieder mens uit tot een excentrieke oude man of vrouw. Hoe diep we daar soms ook voor hebben te gaan. Om los te komen van conditionering die we kennen als liefde. We hebben altijd de keuze om te blijven zitten en blijven doen wat we altijd hebben gedaan, of werkelijk die verlangens te leven die verscholen in ons liggen.. 

Laten we stoppen met onszelf te vergelijken met anderen. Te stoppen met een leven te leven die neigt naar perfectie. Te stoppen om onze kwetsbaarheid als zwakte te zien. Te stoppen om uitdagingen en regels te breken uit angst voor het oordeel, te stoppen onze potentie of verlangens te laten beperken door de mening van anderen.  Geen werk, geen relatie, geen vriendschap of noem maar op… die ten koste mag gaan aan de liefde voor jezelf..  Laat je zachte liefdevolle kracht stromen.. Niet alleen voor jezelf.. maar voor alles en iedereen om je heen.. Zodat je elkaar kunt gunnen, elkaar kunt ondersteunen, vanuit transparantie en eigen verantwoordelijkheid.Wat als.. Wat als dat “Uiteindelijk de liefde is die telt“.

Zaterdag 14 september vindt er weer een opstellingenmiddag plaats in de Berkeley te Bergen. Ik ontmoet jou graag. Wil je werkelijk zien.. Met alles wat er in je zit.. Onder onze maskers, in alle kwetsbaarheid.. ben ik klaar voor jou. Ben jij er klaar voor om vanuit je vrouwelijke kracht uit je schaduw te komen en in je licht te gaan staan? Ik ontmoet je graag de 14e september a.s.

Warme groet,

Monique

Datum: 14-9-2019
Tijd: 13.30-17.30uur (de zaal is een kwartier voor aanvang geopend)
Locatie: Berkely – Bergen (gratis parkeren)
Investering: € 55,- p.p.
Meld je je aan voor twee personen dan betaal je € 99,- voor twee tickets (i.p.v. € 110,-)
Deze dag wordt verzorgt door Monique Tervoort.

 

Vanuit de schaduw in het licht opstellingenmiddag 14 september 2019

55,00
  • Ticket voor 1 persoon

Vanuit de schaduw in het licht opstellingemiddag 14 september 2019

99,00
  • Ticket voor twee personen