Zaterdagmiddag 11 juli vindt er weer een Sisterhoodcirclemiddag plaats.
Deze middag staat in het teken van familieopstellingen van de vrouwenlijn.

Wil je inzicht krijgen in wat jij nog meedraagt uit jouw vrouwenlijn? De relatie met je moeder verhelderen, of je vrouwenlijn opschonen, omdat je met niet versterkende gevoelens rondloopt?

Tijdens deze middag komt de relatie met je moeder aan bod. Veel vrouwen staan er niet altijd bij stil dat de relatie met je moeder de verbinding met anderen beïnvloed. Veel vrouwen dragen nog altijd onbewust lasten, angsten of pijn mee vanuit hun vrouwenlijn. Jezelf wegcijferen, verstrikkingen in de verbinding met anderen, niet meer weten wie je zelf bent, je kracht weggeven en noem maar op. Dit kan weerslag hebben op je huidige functioneren in de relaties met je partner, je kinderen of met de mensen om je heen. Daar waar je je trauma’s nog niet kunt zien of kunt laten bij wie ze horen, worden patronen uit de geschiedenis herhaalt en op haar beurt weer doorgegeven aan je eigen kinderen.

Tijdens deze middag gaan met elkaar onderzoeken welke dynamieken er bij jou in je vrouwenlijn aanwezig zijn. Door middel van oefeningen en afhankelijk van de tijd, zullen er één of twee familieopstellingen worden begeleid door Monique.

Kom deze middag jezelf ont-moeten, door de thema’s die aan bod komen, die voor veel vrouwen zo herkenbaar zijn. Laat in de geschiedenis achter wat je niet meer dient, zodat je je gesteund en gedragen kunt voelen in de schoot van je voormoeders. Om te leven vanuit je vrouwelijke kracht.

Hoe vrij ben jij om je eigen weg te gaan?

In verband met de richtlijnen van het RIVM werken we met maximaal 8 personen en bij mooi weer
worden de opstellingen in de buitentuin gedaan. Het is noodzakelijk om een mondkapje mee te hebben en bij ziekteverschijnselen thuis te blijven.

Datum: 11 juli 2020
locatie: Berkeley – Nesdijk 20h – Bergen
Tijd: inloop vanaf 13:15 / Start stipt om 13:30
Kosten: € 55,- p.p. /€ 99,- als je samen komt

Ik ont-moet je graag.

Liefdevolle groet,

Monique Tervoort

Het is ook mogelijk om, met een zelf samengestelde groep vrouwen, opstellingenwerk door Monique te laten verzorgen.
Voor meer informatie gebruik het contactformulier.

Opstellingenmiddag 11 juli a.s.

55,00
  • Aanmelden 1 persoon – Vrouwenlijn opstellingenmiddag

Opstellingenmiddag 11 juli a.s.

99,00
  • Aanmelden 2 personen – Vrouwenlijn opstellingenmiddag