Op woensdag 13 oktober a.s. start er s’avonds de laatste sisterhoodcircle van dit jaar.
Tijdens deze Sisterhoodcircle waarin we op 3 avonden wekelijks achter elkaar samenkomen, staat jouw vrouwenlijn centraal.

Wil je inzicht krijgen in wat jij nog meedraagt van jouw moeder, oma en overgroot oma’s ? De relatie met je moeder verhelderen, of je vrouwenlijn opschonen.

Veel vrouwen staan er niet altijd bij stil dat de relatie met je moeder de verbinding met anderen beïnvloed. Veel vrouwen dragen nog altijd onbewust lasten, angsten of pijn mee vanuit hun geschiedenis vanuit de vrouwenlijn. Jezelf wegcijferen, verstrikkingen in de verbinding met anderen, niet meer weten wie je zelf bent, je kracht weggeven en noem maar op. Dit kan weerslag hebben op je huidige functioneren in de relaties met je partner, je kinderen of met de mensen om je heen. Daar waar je je trauma’s nog niet kunt zien of kunt laten bij wie ze horen, worden patronen uit de geschiedenis herhaalt en op haar beurt weer doorgegeven aan je eigen kinderen.

Tijdens deze avonden gaan we met maximaal 4 vrouwen en onderzoeken we met elkaar welke dynamieken er bij jou in je vrouwenlijn aanwezig zijn. Door middel van oefeningen en via opstellingen ga je op een diepere laag contact maken met de vrouwen die jou zijn voor gegaan.

Kom jezelf ont-moeten, met thema’s die aan bod komen, die voor veel vrouwen zo herkenbaar zijn. Laat in de geschiedenis achter wat je niet meer dient, zodat je je gesteund en gedragen kunt voelen in de schoot van je voormoeders. Om te leven vanuit je vrouwelijke kracht.

Hoe vrij ben jij om je eigen weg te gaan?

Datum: 13, 20, 27 oktober 2021 – AANMELDEN AVONDPROGRAMMA
Locatie: Praktijk Tervoort Coaching, Egmond aan den Hoef
Tijd: inloop vanaf 18.45uur/ Start 19.00uur – 21.30uur
Kosten: €155,- p.p.

Ik ont-moet je graag.

Liefdevolle groet,

Monique Tervoort

Het is ook mogelijk om, met een zelf samengestelde groep vrouwen,
een dagdeel opstellingenwerk door Monique te laten verzorgen.
Voor meer informatie gebruik het contactformulier.

Vrouwenlijn opstellingen OCHTENDPROGRAMMA

155,00
  • d.d. 13, 20 en 27okt. 2021