Op woensdagochtend 21 juli a.s. start er weer een Sisterhoodcircle.
Tijdens deze Sisterhoodcircle waarin we op 3 ochtenden wekelijks achter elkaar samenkomen, staat jouw vrouwenlijn centraal.

Wil je inzicht krijgen in wat jij nog meedraagt van jouw moeder, oma en overgootoma’s ? De relatie met je moeder verhelderen, of je vrouwenlijn opschonen, omdat je met niet versterkende gevoelens rondloopt?

Veel vrouwen staan er niet altijd bij stil dat de relatie met je moeder de verbinding met anderen beïnvloed. Veel vrouwen dragen nog altijd onbewust lasten, angsten of pijn mee vanuit hun geschiedenis vanuit de vrouwenlijn. Jezelf wegcijferen, verstrikkingen in de verbinding met anderen, niet meer weten wie je zelf bent, je kracht weggeven en noem maar op. Dit kan weerslag hebben op je huidige functioneren in de relaties met je partner, je kinderen of met de mensen om je heen. Daar waar je je trauma’s nog niet kunt zien of kunt laten bij wie ze horen, worden patronen uit de geschiedenis herhaalt en op haar beurt weer doorgegeven aan je eigen kinderen.

Tijdens deze 3 ochtenden gaan we met elkaar onderzoeken welke dynamieken er bij jou in je vrouwenlijn aanwezig zijn. Door middel van oefeningen en met  familieopstellingen ga je op een diepere laag contact maken met de vrouwen die jou zijn voor gegaan.

Kom deze ochtenden jezelf ont-moeten, met thema’s die aan bod komen, die voor veel vrouwen zo herkenbaar zijn. Laat in de geschiedenis achter wat je niet meer dient, zodat je je gesteund en gedragen kunt voelen in de schoot van je voormoeders. Om te leven vanuit je vrouwelijke kracht. Afhankelijk van het weer kan het voorkomen dat we met mooi weer, buiten in het nabijgelegen noordhollands duinreservaat werken.

Hoe vrij ben jij om je eigen weg te gaan?

Datum: 21, 28 juli, 4 aug
locatie: Praktijk Tervoort Coaching, Egmond aan den Hoef
Tijd: inloop vanaf 8.45uur/ Start stipt om 9.00uur
Kosten: € 155,- p.p.

Datum: Augustus 11, 18, 25
Locatie: Praktijk Tervoort Coaching, Egmond aan den Hoef
Tijd: inloop vanaf 18.45uur/ Start stipt om 19.00uur
Kosten: €155,- p.p.

Ik ont-moet je graag.

Liefdevolle groet,

Monique Tervoort

Het is ook mogelijk om, met een zelf samengestelde groep vrouwen,een dagdeel of meerdaagse opstellingenwerk door Monique te laten verzorgen. Voor meer informatie gebruik het contactformulier.

Vrouwenlijn opstellingen ochtend - start 21 juli ‘21

155,00
  • Aanmelden – Vrouwenlijn opstellingenochtend dd 21, 28 juli, 4 aug.

Vrouwenlijn opstelling Avonden start 11 aug ‘21

155,00
  • Vrouwenlijn opstellingenavonden dd 11, 18 en 25 aug